[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در مارچوبه پخته شده
خواص مارچوبه پخته شده
مارچوبه، منبع غنی اینولین، پورین، ویتامینهای C و E، سلنیوم، منیزیم و بسیاری از مواد معدنی دیگر است. مارچوبه دارای ارزش غذایی بالایی است. مارچوبه را به صورت تازه، کنسرو شده و خام استفاده می کنند. از خواص مارچوبه میتوان به تنظیم فشار خون، تنظیم عملکرد صحیح قلب، استفاده از آن برای داشتن بارداری سالم، تنظیم قند خون اشاره نمود.
ادامه خواص مارچوبه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۲ گرم |
کربوهیدرات | ۴.۱ گرم |
پروتئین | ۲.۴ گرم |
قندها | ۱.۳۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۱۱ گرم |
کلسیم | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۷ میلی گرم |
آهن | ۰.۹۱ میلی گرم |
منیزیم | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۵۴.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۲۴.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۶.۱۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۶۰ میلی گرم |
آب | ۹۲.۶۳ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۶۲ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۳۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۰۸۴ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۷۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۴۹.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۷.۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۵۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۵۰.۶ میکروگرم |
ویتامین A | ۵۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها