ارزش غذایی و کالری موجود در مارچوبه خام
خواص مارچوبه خام
مارچوبه از زمان های قدیم مورد استفاده بشر بوده است. معدنی که در مارچوبه ذخیره شده اند عبارتند از آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، روی، سلنیوم و پتاسیم. مارچوبه شامل مقادیر خیلی کمی کالری بدون کلسترول و همچنین سدیم پایین است. علاوه بر این، منبعی غنی از فیبر است که برای بدن ضروری است.
ادامه خواص مارچوبه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.2 گرم |
کربوهیدرات | 5.2 گرم |
پروتئین | 3 گرم |
قندها | 2.5 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.39 گرم |
کلسیم | 32.16 میلی گرم |
مس | 0.25 میلی گرم |
آهن | 2.87 میلی گرم |
منیزیم | 18.76 میلی گرم |
فسفر | 69.68 میلی گرم |
پتاسیم | 270.68 میلی گرم |
سلنیوم | 3.08 میکروگرم |
سدیم | 2.68 میلی گرم |
روی | 0.72 میلی گرم |
آب | 124.91 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.192 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.189 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.311 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.122 میلی گرم |
ویتامین B9 | 69.68 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 7.5 میلی گرم |
ویتامین E | 1.51 میلی گرم |
ویتامین K | 55.7 میکروگرم |
ویتامین A | 50.92 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها