ارزش غذایی و کالری موجود در زنجبیل تازه
خواص زنجبیل تازه
هزاران سال است که در بسیاری از فرهنگ ها یک روش درمانی سنتی بوده است. زنجبیل یک درمان عامیانه رایج برای ناراحتی معده و حالت تهوع است. زنجبیل شامل ماده ای با خواص دارویی نیرومند است. زنجبیل قادر هست بسیاری از انواع حالت تهوع، به خصوص بیماری صبحگاهی را درمان نماید. زنجبیل قادر هست به درمان سوء هاضمه مزمن کمک نماید.
ادامه خواص زنجبیل تازه
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.750 گرم |
کربوهیدرات | 17.77 گرم |
پروتئین | 1.82 گرم |
قندها | 1.70 گرم |
کربوهیدرات خالص | 15.77 گرم |
کلسیم | 16.00 میلی گرم |
مس | 0.23 میلی گرم |
آهن | 0.60 میلی گرم |
منیزیم | 43.00 میلی گرم |
فسفر | 34.00 میلی گرم |
پتاسیم | 415.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.70 میکروگرم |
سدیم | 13.00 میلی گرم |
روی | 0.34 میلی گرم |
آب | 78.89 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.025 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.034 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.750 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.160 میلی گرم |
ویتامین B9 | 11.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 5.0 میلی گرم |
ویتامین E | 0.26 میلی گرم |
ویتامین K | 0.1 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها