[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ترشی بادمجان
خواص ترشی بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در اکثر فصول سال موجود است. که مملو از فسفر، ویتامین سی و ویتامین آ هست. اگر بی خوابی یا کمبود خواب دارید از بادمجان استفاده نمایید. همچنین بادمجان به رشد مو و تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی کمک می نماید. در استفاده ترشی نباید زیاده روی كرد. همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد، بر این اساس افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را استفاده كنند. همچنین به دلیل دارا بودن بادمجان، برای افرادی كه به آن حساسیت دارند مناسب نیست.
روش آماده کردن ترشی بادمجان
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۷۰ گرم |
کربوهیدرات | ۹.۷۷ گرم |
پروتئین | ۰.۹۰ گرم |
قندها | ۴.۸۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۵.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۷ میلی گرم |
آهن | ۰.۷۷ میلی گرم |
منیزیم | ۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۹.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۴.۸۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۶۷۴.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۲۳ میلی گرم |
آب | ۸۶.۹۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۶۶ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۴ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۳ میلی گرم |
ویتامین K | ۳.۷۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۳.۰۰میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
بادمجان سرخ شده
بادمجان کبابی
خورشت بادمجان
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها