ارزش غذایی و کالری موجود در برگ چغندر پخته
خواص برگ چغندر پخته
با اینکه برگ چغندر از دید غنی بودن هم ارزش با اسفناج است. برگ چغندر دارای 13 آنتی اکسیدان پلی فنول است. از خواص برگ چغندر میتوان به کم کالری بودن آن اشاره نمود. نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. برای درمان دیابت مقدماتی خیلی کارساز است. برگ چغندر را میتوان به صورت خام و یا پخته استفاده نمود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 2.9 گرم |
کربوهیدرات | 4.5 گرم |
پروتئین | 2.3 گرم |
قندها | 0.5 گرم |
کربوهیدرات خالص | 0.61 گرم |
کلسیم | 122.00 میلی گرم |
مس | 0.20 میلی گرم |
آهن | 2.68 میلی گرم |
منیزیم | 73.00 میلی گرم |
فسفر | 43.00 میلی گرم |
پتاسیم | 794.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.90 میکروگرم |
سدیم | 366.00 میلی گرم |
روی | 0.40 میلی گرم |
آب | 87.57 گرم |
کلسترول | 2.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.094 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.218 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.396 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.122 میلی گرم |
ویتامین B9 | 12.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 21.9 میلی گرم |
ویتامین E | 1.88 میلی گرم |
ویتامین K | 418.9 میکروگرم |
ویتامین A | 324.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها