
ارزش غذایی و کالری موجود در برگ چغندر پخته
خواص برگ چغندر پخته
با اینکه برگ چغندر از دید غنی بودن هم ارزش با اسفناج است. برگ چغندر دارای ۱۳ آنتی اکسیدان پلی فنول است. از خواص برگ چغندر میتوان به کم کالری بودن آن اشاره نمود. نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. برای درمان دیابت مقدماتی خیلی کارساز است. برگ چغندر را میتوان به صورت خام و یا پخته استفاده نمود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲.۹ گرم |
کربوهیدرات | ۴.۵ گرم |
پروتئین | ۲.۳ گرم |
قندها | ۰.۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۰.۶۱ گرم |
کلسیم | ۱۲۲.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۰ میلی گرم |
آهن | ۲.۶۸ میلی گرم |
منیزیم | ۷۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۴۳.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۷۹۴.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۹۰ میکروگرم |
سدیم | ۳۶۶.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۴۰ میلی گرم |
آب | ۸۷.۵۷ گرم |
کلسترول | ۲.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۹۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۱۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۳۹۶ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۲۲ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۲۱.۹ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۸۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۴۱۸.۹ میکروگرم |
ویتامین A | ۳۲۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها