ارزش غذایی و کالری موجود در باقالی پلو با مرغ
خواص باقالی پلو با مرغ
باقالی پلو با مرغ مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان را نیز در خود جای داده است. این آنتیاکسیدانها خاصیت ضد پیری دارند و چینوچروک پوست را کم شدن میدهند. نیاسین و تیامین از جمله ویتامینهای موجود در باقالی هستند که به پیشگیری از عفونتهای بدن کمک میکنند.باقالی به علت دارا بودن انواع ویتامین ها و املاح معدنی قادر هست باعث بهبود سیستم ایمنی و حرکتی بدن گردد.فیبر موجود در باقالی سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کم شدن کلسترول خون می گردد.
روش آماده کردن باقالی پلو با مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 10.09 گرم |
کربوهیدرات | 80.43 گرم |
پروتئین | 33.08 گرم |
قندها | 4.47 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 518.81 میلی گرم |
مس | 0.81 میلی گرم |
آهن | 15.81 میلی گرم |
منیزیم | 227.44 میلی گرم |
فسفر | 514.95 میلی گرم |
پتاسیم | 1518.83 میلی گرم |
سلنیوم | 13.09 میکروگرم |
سدیم | 414.80 میلی گرم |
روی | 4.09 میلی گرم |
آب | 237.70 گرم |
کلسترول | 22.10 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.38 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.37 میلی گرم |
ویتامین B3 | 4.38 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.70 میلی گرم |
ویتامین B9 | 258.24 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.07 میکروگرم |
ویتامین C | 12.65 میلی گرم |
ویتامین E | 2.09 میلی گرم |
ویتامین K | 8.20 میکروگرم |
ویتامین A | 81.27 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها