[ad_1]

توصیه هایی به دانش آموزان در ماه رمضان توصیه هایی به دانش آموزان روزه دار در فصل امتحانات
 
با توجه به متقاون شدن زمان امتحانات با ماه مبارک رمضان در ادامه روش هایی برای خوبتر عملکرد دانش آموزان توصیه نموده ایم که با انجام این کار استرس ناشی از امتحانات برای آنها کمتر شود.

روشی برای خوبتر درس خواندن در ماه رمضان:

دانش آموزان روزه‌دار می بایست بگونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا در ساعات پس از افطار بتوانند خوب درس بخوانند، زیرا در این فواصل بدن آنها مواد مقوی مورد نیاز برای فرآیند یادگیری را دریافت نموده و مغز آنها آماده یادگیری است.

در صورتی که  دانش‌آموزان روزه‌دار وعده سحری مقوی استفاده کنند، معمولا  تا موقع ظهر گرسنگی و تشنگی به سراغ آنها نمی‌ آید و در این ساعات می‌توانند مطالعه موفقی داشته باشند.

 

اگر دانش آموزان روزه دار بتوانند پس از صرف سحری بیدار مانده و به مطالعه درسی بپردازند، می‌توانند بیشترین یادگیری درسی را داشته باشند زیرا کارایی مغز دانش آموزان روزه دار بعد از صرف وعده سحری بالاتر است.

دانش آموزان روزه‌دار می بایست زمان‌های استراحت و خواب خود را به ساعات بعداز ظهر تا افطار موکول کنند.

با توجه به اینکه کنکوری‌های روزه دار به علت آزمون نداشتن در ساعات اولیه صبح، خوبتر قادر هستند برای درس خواندن در ماه مبارک رمضان برنامه‌ریزی کنند پس خوبتر است که فاصله افطار تا ظهر روز بعد خوبترین زمان مطالعه درسی برای کنکوری ها باشد.

دانش‌آموزان می بایست مکان مطالعه خود را مکانی آهسته در نظر گرفته که در آنجا بیشترین تمرکز داشته باشند، زیرا در این صورت میزان یادگیری آنها بالا خواهد رفت.

استراحت دادن به چشم در فواصل زمانی مختلف و نگاه کردن به فواصل دور، تحرک بدنی و… از دیگر نکاتی بود که پرداختن به آنها را به دانش آموزان در فصل امتحانات توصیه میکنیم.
 
در شیوه‌های مطالعه اصولی ابتدا می بایست به صورت تیتروار سرفصل‌های درسی مرور و سپس مطالب درسی به صورر عمیق مورد مطالعه قرار بگیرد.

دور بودن از استرس را به دانش آموزان در فصل امتحانات توصیه میکنیم و از خانواده ها میخواهیم تا شرایط به دور از تنش و استرسی را برای مطالعه فرزندانشان در نظر بگیرند.

منبع:isna.ir 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته