لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دلایل ایجاد تراجنسی و روش های تشخیص کودک ترنس


کودک ترنس,روش های تشخیص کودک ترنس,علائم کودک ترنس

کودکان ترنس

 

روش های تشخیص و روش رفتار با کودکان ترنس

اگر فرزندتان رفتار‌هایی از خود نشان می‌دهد که مطابق با جنسیت وی نیست، شاید دلواپس شوید و بگویید که آیا کودک من ترنس هست یا خیر و ندانید با این موضوع چطور می بایست کنار بیاید و چطور با کودک ترنس خود رفتار نمایید. در این نوشته به صورت کامل در خصوص علائم و روش های تشخیص و روش رفتار با کودکان ترنس پرداخته ایم.

ترنس چیست؟

ترنس افرادی هستند که دارای هویت جنسیتی ای هستند که با جنسیتی که موقع تولد به آن ها اطلاق شده است، متفاوت است و از هورمون و یا عمل های جراحی برای تغییرات در بدن خود استفاده می کنند. ترنس‌ ها دچار تضاد روح و جسم خود هستند. از دید علم روان شناسی ترنسکشوال، ملال یا نارضایتی جنسی تلقی می‌شود. حالتی که فرد به طور مستمر از جنسیت خود ناراضی است.

 

دلایل ایجاد تراجنسی (ترنس):

در حال حاضر دلایل علمی متعددی برای دلیل بروز تراجنسی گفته شده است. از رابطه میان ژنتیک، ساختار مغز، عملکرد مغز و تا قرار گرفتن بیش از حد در معرض آندروژن در زمان بارداری بعضی دلالیل احتمالی هستند. علاوه بر این گروهی دیگر ریشه بروز تراجنسی را ارتباط بین مسائل روانشناختی و رفتاری می‌دانند.

 

کودک ترنس,روش های تشخیص کودک ترنس,علائم کودک ترنس

روش‌های تشخیص کودک ترنس

 

علائم و روش تشخیص کودک ترنس:

با مشاهده و زیر نظر گرفتن کودک و همچنین بررسی نکته های زیر قادر هستید ترنس بودن کودک را تشخیص دهید. 

 

1- بررسی گرایش‌های غیرجنسیتی کودک. توجه به گرایش‌های غیر جنسیتی یکی از روش‌های تشخیص کودک ترنس است. شاید دیده باشید که دختر شما دوست دارد با اسباب بازی‌های پسرانه مثل کامیون یا تفنگ بازی نماید. توجه داشته باشید که این موضوع به این معنا نیست که وی ترنس است. با این حال، اگر کودک تمایل و گرایش شدید به چیز‌هایی دارد که مطابق با جنسیت وی نیستند، خوبتر است وی را زیر نظر بگیرید. و یا نسبت به جنسیت خود، خیلی متفاوت عمل نموده و دوست ندارد کار‌هایی را انجام دهد که نسبت به جنسیت وی از او انتظار می‌رود، احتمالا ترنس است.

 

2-  توجه به روش تشخیص هویت کودک. کودک از واژه ها برای تعیین هویت خود استفاده می‌نماید. اگر کودک نسبت به جنسیت خود مطمئن باشد، شاید بگوید “من می‌دانم که یک پسر هستم” در حالی که دختر متولد شده است.

 

3- ترجیح دوستی با جنس مخالف دارد و خیلی با جنس موافق خود ارتباط برقرار نمیکند

 

4- از اندام تناسلی خود ناراضی هست و همیشه آرزوی متولد شدن دوباره با یک جنسیت جدید و یا دوست دارد اندام تناسلی اش تغییر نماید 

 

5-اصرار برای تغییر اسم خود و انتخاب اسم مخالف جنسی اش مثلا اگر دختر باشد اسم پسرانه انتخاب می نماید و اگر پسر باشد اسم دخترانه انتخاب می نماید و میخواهد که از آن به بعد او را با آن اسم صدا بزنید 

 

6- اصرار به استفاده از وسایل جنس مخالفش 

 

کودک ترنس,روش های تشخیص کودک ترنس,علائم کودک ترنس

علائم ترنس بودن در کودکان

 

هنگامی کودک خود را ترنس تشخیص دادیم چه کنیم؟

با مشاهده علائم ترنس بودن در کودکان خود به روانشناس مراجعه نمایید.روانشناس راهنمایی های لازم را در اختیار شما و کودک شما قرار می دهد. در صورتی که کودک شما ترنسجندر باشد، نیاز به راهنمایی های مشاور نیاز خواهد داشت. مشاور راهنمایی های لازم در خصوص مراجعه به کادر پزشکی متخصص یا شرکت در گروه های حمایتی را در اختیار شما می گذارد. 

 

متاسفانه افکاری مبنی بر افسردگی از جمله علائم ترنس بودن در کودکان است. این کودکان همواره با تنش ها و افکار متفاوتی درست به گریبان هستند. قادر هستید از کودک خود حمایت نمایید. حمایت والدین از کودک مهمترین مسئله در زندگی کودکان است. کودکان ترنس به مراتب بیش از دیگران به حمایت والدین خود نیاز دارند.

 

توضیح دادن ترنس بودن یا تراجنسیتی به کودکان:

برای صحبت با کودک، مکان و زمانی را برنامه ریزی نمایید. با توضیح دادن مسائل تراجنسیتی به فرزند خود آغاز نمایید و یا میتوانید به وی کتاب هایی در خصوص ترانجسیتی بدهید که بخوانند و یا برایشان بخوانید. به او روش درک کردن این مساله را آموزش دهید. به او اطمینان دهید که تراجنسیتی بودن مشکلی ندارد. اگر کودکتان تراجنسیتی است، به او اطمینان خاطر دهید که این مساله سبب تغییر رابطه شما نمی شود و همیشه او را دوست داشته و از او حمایت می نمایید و  به هر گونه سوالی که کودکتان شاید داشته باشد، جواب دهید. و در آخر اجازه دهید که خودش تصمیم بگیرد. شاید کودک بخواهد تغییراتی در بدن خود انجام دهد. گزینه‌های پزشکی به معنای درمان ترنس بودن نیستند، بلکه از فرزندتان حمایت می‌کنند. در مورد این گزینه‌ها با پزشک کودک مشورت نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها