[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نخود پلو
خواص نخود پلو
نخود پلو دارای خواص بسیاری است. نخودفرنگی منبع خوب ویتامین C است و این ویتامین خواص آنتیاکسیدانی داشته و به سلامت استخوانها، غضروفها، دندانها و لثه ها کمک مینماید. علاوه بر این ویتامین C سبب جذب خوبتر آهن موجود در مواد غذایی شده و به بهبود زخمها کمک بسیاری مینماید.
روش آماده کردن نخود پلو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۶.۲۹ گرم |
کربوهیدرات | ۲۷.۹۸ گرم |
پروتئین | ۹.۳۷ گرم |
قندها | ۲.۴۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۴۴.۸۱ میلی گرم |
مس | ۰.۱۱ میلی گرم |
آهن | ۲.۰۴ میلی گرم |
منیزیم | ۳۴.۴۴ میلی گرم |
فسفر | ۲۸۱.۶۷ میلی گرم |
پتاسیم | ۲۸۱.۶۷ میلی گرم |
سلنیوم | ۲.۷۰ میکروگرم |
سدیم | ۴۲۹.۶۱ میلی گرم |
روی | ۱.۲۰ میلی گرم |
آب | ۱۲۰.۵۵ گرم |
کلسترول | ۱۹.۴۴ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۳ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۳۱ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۸.۷۶ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۷ میکروگرم |
ویتامین C | ۳۱.۷۲ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۳۷ میلی گرم |
ویتامین K | ۱۷.۰۸ میکروگرم |
ویتامین A | ۵۸.۱۶ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
نخود
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها