[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان سیر
خواص نان سیر
از سالهای دور تا این زمان از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر شامل ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک نموده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد.خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می نماید و با این کار از شدت و زحمت تنگ نفس کاسته و گاهی باعث درمان آن می گردد.
ادامه روش آماده کردن نان سیر
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۶.۶۱ گرم |
کربوهیدرات | ۴۱.۷۲ گرم |
پروتئین | ۸.۳۶ گرم |
قندها | ۳.۶۹ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۷.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۱ میلی گرم |
آهن | ۳.۰۵ میلی گرم |
منیزیم | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۸۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۰۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۶.۶۰ میکروگرم |
سدیم | ۵۴۴.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۸۷ میلی گرم |
آب | ۳۱.۷۸ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۴۶ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۱۴ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۸۶.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۸ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۲۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۱.۳۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۲۹.۵۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۲۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها