[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان ساندویچی
خواص نان ساندویچی
این نان از نانهای واردشده از فرانسه به ایران است. این نانها نیز در کارخانهها از آرد سفید و به شکل حجیمشده تولید و عرضه میشود. مورداستفاده آن در ساندویچهاست که همین، وارداتی بودن آن را اثبات مینماید. چراکه ساندویچ هم سوغات فرنگ است. انواع نانهای ساندویچی و همبرگری نیز از همین گروه هستند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۳.۷۶ گرم |
کربوهیدرات | ۵۰.۱۵ گرم |
پروتئین | ۹.۸۷ گرم |
قندها | ۶.۳۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۷۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۳ میلی گرم |
آهن | ۳.۴۳ میلی گرم |
منیزیم | ۲۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۰۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۷.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۲۲.۸۰ میکروگرم |
سدیم | ۵۰۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۸۶ میلی گرم |
آب | ۳۴.۱۸ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۶۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۱ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۷۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۱۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۲۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۱.۳۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین K | ۳.۱۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها