[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در سالاد تن ماهی با پنیر
خواص سالاد تن ماهی با پنیر
سالاد تن ماهی با پنیر، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که هم مزه خوبی دارد و هم از دید تغذیهای ارزش بالایی دارد. ترکیب تن ماهی و پنیر، سبب میشود این سالاد منبع غنی از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم باشد. تن ماهی، شامل مقادیر قابل توجهی امگا ۳ است که برای سلامت قلب، مغز و سیستم ایمنی خیلی سودمند است. امگا ۳ به کم شدن التهاب، کم شدن خطر بیماریهای قلبی و بهبود عملکرد مغز کمک مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۸ گرم |
کربوهیدرات | ۲.۸ گرم |
پروتئین | ۱۱ گرم |
قندها | ۱.۹ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۳۸ گرم |
کلسیم | ۸۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۹۱ میلی گرم |
منیزیم | ۱۶.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۱۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۴۶.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۳۴.۷۰ میکروگرم |
سدیم | ۴۳۷.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۷۲ میلی گرم |
آب | ۶۶.۶۰ گرم |
کلسترول | ۳۴.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۹۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۶۸۴ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۷۲ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۱.۳۲ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۹۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۴۰.۷ میکروگرم |
ویتامین A | ۴۹.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۷۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها