[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در سالاد تن ماهی با تخم مرغ
خواص سالاد تن ماهی با تخم مرغ
سالاد تن ماهی با تخم مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که هم مزه خوبی دارد و هم از دید تغذیهای ارزش بالایی دارد. ترکیب تن ماهی و تخم مرغ، سبب میشود این سالاد منبع غنی از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم باشد. تن ماهی و تخم مرغ، شامل ویتامینهای گروه B، فسفر، کلسیم، آهن و سایر مواد معدنی هستند که برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. این مواد مقوی به تقویت استخوانها، بهبود عملکرد مغز و تولید انرژی کمک میکنند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۵ گرم |
کربوهیدرات | ۲.۷ گرم |
پروتئین | ۱۰ گرم |
قندها | ۲ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۲.۲۷ گرم |
کلسیم | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۱.۰۱ میلی گرم |
منیزیم | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۸۸.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۵۱.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۳۴.۹۰ میکروگرم |
سدیم | ۳۸۹.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۴۶ میلی گرم |
آب | ۷۰.۱۷ گرم |
کلسترول | ۵۶.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۶ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۹۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۷۳۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۷۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۱.۳۲ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۹۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۴۰.۹ میکروگرم |
ویتامین A | ۳۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۸۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها