[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در نان ساندویچی
خواص نان ساندویچی
این نان از نانهای واردشده از فرانسه به ایران است. این نانها نیز در کارخانهها از آرد سفید و به شکل حجیمشده تولید و عرضه میشود. مورداستفاده آن در ساندویچهاست که همین، وارداتی بودن آن را اثبات مینماید. چراکه ساندویچ هم سوغات فرنگ است. انواع نانهای ساندویچی و همبرگری نیز از همین گروه هستند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲.۵۰ گرم |
کربوهیدرات | ۶۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۱۳.۲۱ گرم |
قندها | ۰.۴۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۳۴.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۴۱ میلی گرم |
آهن | ۳.۶۰ میلی گرم |
منیزیم | ۱۳۷.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۵۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۶۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۶۱.۸۰ میکروگرم |
سدیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
روی | ۲.۶۰ میلی گرم |
آب | ۱۷.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۵۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۷ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۹۶ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۴۱ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۴۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۷۱ میلی گرم |
ویتامین K | ۱.۹۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها