[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ته چین گوشت
خواص ته چین گوشت
ته چین گوشت به دلیل داشتن آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲ نقش مؤثری در تندرستی زنان باردار و جنینشان دارد؛ تهچین گوشت پروتئین بالایی دارد بر این اساس عضلات بدن را تقویت مینماید و انرژی بدن را هم افزایش میدهد. این غذا به دلیل وجود ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بر این اساس سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت مینماید.
روش آماده کردن ته چین گوشت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۱.۱۴ گرم |
کربوهیدرات | ۲۲.۵۱ گرم |
پروتئین | ۹.۴۳ گرم |
قندها | ۰.۳۸ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۸.۷۷ میلی گرم |
مس | ۰.۰۶ میلی گرم |
آهن | ۰.۷۴ میلی گرم |
منیزیم | ۱۷.۷۴ میلی گرم |
فسفر | ۹۵.۲۳ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۳.۰۸ میلی گرم |
سلنیوم | ۸.۸۷ میکروگرم |
سدیم | ۴۱۴.۴۵ میلی گرم |
روی | ۱.۶۸ میلی گرم |
آب | ۷۴.۲۳ گرم |
کلسترول | ۴۶.۲۶ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۱ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۹.۲۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۷۵ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۳۳ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۳۶ میکروگرم |
ویتامین A | ۶.۵۸ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۹ میکروگرم |
ته چین مرغ
پلو ساده
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها