[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در ته چین مرغ
خواص ته چین مرغ
یکی از مجلسی ترین غذاهای پلویی ایرانی ته چین مرغ است که در مهمانی های مهم از آن استفاده می گردد. میتوان بیان کرد این غذا جزو مقوی ترین غذا ها به حساب می آید چون از موادی تشکیل شده که قادر هست زیادتر مواد مورد نیاز بدن را تامین کنند. تهچین به تندرستی سیستم قلبی و عروقی کمک شایانی مینماید؛ این غذا به دلیل وجود ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بر این اساس سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت مینماید.
روش آماده کردن ته چین مرغ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۸۹ گرم |
کربوهیدرات | ۲۱.۳۲ گرم |
پروتئین | ۹.۸۸ گرم |
قندها | ۰.۳۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۷.۵۷ میلی گرم |
مس | ۰.۰۵ میلی گرم |
آهن | ۰.۵۰ میلی گرم |
منیزیم | ۱۷.۱۳ میلی گرم |
فسفر | ۹۱.۲۶ میلی گرم |
پتاسیم | ۹۸.۲۷ میلی گرم |
سلنیوم | ۷.۱۵ میکروگرم |
سدیم | ۳۹۶.۴۲ میلی گرم |
روی | ۰.۹۳ میلی گرم |
آب | ۷۲.۵۲ گرم |
کلسترول | ۴۲.۲۹ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۲.۶۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۶ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۵.۴۶ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۵ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۲۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۹۶ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۰.۳۳ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۱۱ میکروگرم |
ته چین گوشت
پلو ساده
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها