ارزش غذایی و کالری موجود در کیک یزدی
خواص کیک یزدی
کیک یزدی از شیرینیهای معروف شهر یزد است که نسبت به بعضی کیکها کالری کم تری دارد. کیک یزدی یکی از انواع کیک های خوش طعم پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت های مذهبی آماده کردن می گردد.
روش آماده کردن کیک یزدی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 14.09 گرم |
کربوهیدرات | 24.59 گرم |
پروتئین | 4.10 گرم |
قندها | 12.65 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 51.85 میلی گرم |
مس | 0.01 میلی گرم |
آهن | 0.85 میلی گرم |
منیزیم | 3.10 میلی گرم |
فسفر | 85.07 میلی گرم |
پتاسیم | 46.10 میلی گرم |
سلنیوم | 5.58 میکروگرم |
سدیم | 482.55 میلی گرم |
روی | 0.22 میلی گرم |
آب | 15.40 گرم |
کلسترول | 97.42 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.13 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.59 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.02 میلی گرم |
ویتامین B9 | 8.10 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.21 میکروگرم |
ویتامین C | 0.08 میلی گرم |
ویتامین E | 0.52 میلی گرم |
ویتامین K | 1.09 میکروگرم |
ویتامین A | 127.51 میکروگرم |
ویتامین D | 0.61 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها