ارزش غذایی و کالری موجود در ماش پخته
خواص ماش پخته
ماش مملو از مواد مقوی و سودمند است. ماش شامل آنتی اکسیدانهایی است که میتوانند با خنثی کردن رادیکالهای آزاد مانع از رشد سلولهای سرطانی ریه و معده شوند. ماش از گرمازدگی پیشگیری می نماید. ماش به علت شاخص گلیسمی پایین یکی از غذاهایی است که برای اشخاص دیابتی توصیه می گردد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.55 گرم |
کربوهیدرات | 18.34 گرم |
پروتئین | 7.54 گرم |
قندها | 2.01 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– گرم |
کلسیم | 53.00 میلی گرم |
مس | 0.14 میلی گرم |
آهن | 1.75 میلی گرم |
منیزیم | 63.00 میلی گرم |
فسفر | 156.00 میلی گرم |
پتاسیم | 231.00 میلی گرم |
سلنیوم | 2.50 میکروگرم |
سدیم | 7.00 میلی گرم |
روی | 0.83 میلی گرم |
آب | 72.51 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.15 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.08 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.50 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.06 میلی گرم |
ویتامین B9 | 94.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 1.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.15 میلی گرم |
ویتامین K | 2.70 میکروگرم |
ویتامین A | 2.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها