[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در لوبیا پلو
خواص لوبیا پلو
لوبیا سبز مملو از ویتامینK و منیزیم است. و میتوان این سبزی را منبع مناسبی از فیبر و بتاکاروتن نیز در نظر داشت. پس عادت به مصرفش مانع از بروز بیماری های قلبی عروقی شده و سبب سلامت روده بزرگ می گردد. در ضمن کالری کم آن، کمکی خواهد بود برای افرادی که قصد لاغر شدن دارند ومی خواهند از مواد غذایی کم کالری اما پر حجم استفاده کنند. در نظر داشته باشید که لوبیا پلو به علت گوشتی که دارد، فساد پذیر است. بر این اساس، خوبتر است که اضافه آن را داخل ظرف در داری دریخچال گذاشته و در اسرع وقت میل نمایید.
روش آماده کردن لوبیا پلو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۵۰ گرم |
کربوهیدرات | ۲۵.۱۷ گرم |
پروتئین | ۶.۶۴ گرم |
قندها | ۱.۰۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۱۶.۹۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۶۵ میلی گرم |
منیزیم | ۲۰.۳۰ میلی گرم |
فسفر | ۶۸.۹۹ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۶۰.۱۹ میلی گرم |
سلنیوم | ۲.۰۹ میکروگرم |
سدیم | ۴۳۹.۵۶ میلی گرم |
روی | ۰.۸۷ میلی گرم |
آب | ۸۶.۴۵ گرم |
کلسترول | ۱۵.۱۲ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۴ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۸۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۱ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۲.۵۲ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۱۳ میکروگرم |
ویتامین C | ۳.۶۴ میلی گرم |
ویتامین E | ۳.۰۶ میلی گرم |
ویتامین K | ۶.۱۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۳.۹۵ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها