[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در قورمه سبزی
خواص قورمه سبزی
یکی از محبوبترین و شناخته شدهترین غذاهای ایرانی قورمه سبزی است. وجود انواع سبزی ها و لوبیا و گوشت در این غذا آن را تبدیل به منبع مملو از فیبر، آهن و … نموده است. پخت صحیح این غذا اثر بسزایی در باقی ماندن مواد سودمند در ترکیبات آن دارد ولی در صورت عدم پخت صحیح میتواند جز غذاهای بی خاصیت و حتی سم سلامت باشد.
روش آماده کردن قورمه سبزی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 10.۷۶ گرم |
کربوهیدرات | ۷.۱۲ گرم |
پروتئین | 7.۳۰ گرم |
قندها | ۰.۶۷ گرم |
کربوهیدرات خالص | – گرم |
کلسیم | 65.۵۰ میلی گرم |
مس | 0.۱۱ میلی گرم |
آهن | 2.۳۶ میلی گرم |
منیزیم | 27.۷۳ میلی گرم |
فسفر | 77.۰۴ میلی گرم |
پتاسیم | 303.۱۵ میلی گرم |
سلنیوم | 6.۶۳ میکروگرم |
سدیم | 383.۶۵ میلی گرم |
روی | 1.۳۲ میلی گرم |
آب | 38.۳۷ گرم |
کلسترول | 19.۸۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.۱۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.۶۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۹ میلی گرم |
ویتامین B9 | 46.۰۱ میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.۵۳ میکروگرم |
ویتامین C | ۱۶.۳۳ میلی گرم |
ویتامین E | 2.۴۹ میلی گرم |
ویتامین K | 83.۵۷ میکروگرم |
ویتامین A | 58.۶۹ میکروگرم |
ویتامین D | 0 میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها