ارزش غذایی و کالری موجود در سوپ ترشک
خواص سوپ ترشک
یکی از سوپ های سنتی اگراین، سوپ ترشک است که به طور کلی در اروپای شرقی نیز به وفور پخت می گردد و طرفداران بسیاری دارد. این سوپ مخصوص فصول سرد است، اما به علت طعمش میتوان آن را به عنوان یک پیش غذای سبک در هر وعده ای آماده نمود. ترشک، گیاهی است که میتوان آن را منبع غنی ویتامین C دانست، بر این اساس در پاییز و زمستان از آن غافل نشوید. علاوه بر این، ترشک خواص بسیاری دارد، از جمله رفع آلرژی های فصلی، کمک به گوارش خوبتر، حفظ تندرستی مو و ناخن و غیره.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 2.6 گرم |
کربوهیدرات | 4 گرم |
پروتئین | 3.4 گرم |
قندها | 1.8 گرم |
کربوهیدرات خالص | 3.63 گرم |
کلسیم | 29.00 میلی گرم |
مس | 0.07 میلی گرم |
آهن | 0.56 میلی گرم |
منیزیم | 7.00 میلی گرم |
فسفر | 49.00 میلی گرم |
پتاسیم | 119.00 میلی گرم |
سلنیوم | 5.20 میکروگرم |
سدیم | 317.00 میلی گرم |
روی | 0.30 میلی گرم |
آب | 88.86 گرم |
کلسترول | 65 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.044 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.107 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.345 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.077 میلی گرم |
ویتامین B9 | 15.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 2.8 میلی گرم |
ویتامین E | 0.50 میلی گرم |
ویتامین K | 63.4 میکروگرم |
ویتامین A | 88.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.30 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها