جدول ارزش غذایی و میزان کالری زرده تخم مرغ

[ad_1]

کالری زرده تخم مرغ,ارزش غذایی زرده تخم مرغ

ارزش غذایی و کالری موجود در زرده تخم مرغ

 

خواص زرده تخم مرغ

تخم مرغ شامل انواع مواد مقوی مهم و حیاتی است که اکثر اشخاص آن را در برنامه غذایی خود دارند و مرتب استفاده می کنند. زرده تخم مرغ قسمتی از تخم مرغ است که رویان در حال رشد را تغذیه می نماید. به عنوان یک غذا، زرده منبع عمده ای از ویتامین ها و مواد معدنی است. ارزش غذایی و پروتئینی زرده تخم مرغ، در رده خوبترین پروتئین های مواد غذایی قرار دارد. 

جدول ارزش غذایی زرده تخم مرغ در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ: ۳۲۲ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۲۷  گرم
کربوهیدرات۳.۶ گرم
پروتئین۱۶  گرم
قندها۰.۶  گرم
کربوهیدرات خالص۳.۵۹  گرم
کلسیم۱۲۹  میلی گرم
مس۰.۰۸  میلی گرم
آهن۲.۷۳  میلی گرم
منیزیم۵.۰۰  میلی گرم
فسفر۳۹۰.۰۰  میلی گرم
پتاسیم۱۰۹.۰۰  میلی گرم
سلنیوم۵۶.۰۰  میکروگرم
سدیم۴۸.۰۰  میلی گرم
روی۲.۳۰  میلی گرم
آب۵۲.۳۱  گرم 
کلسترول۱۰۸۵.۰۰  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۱۷۶  میلی گرم
ویتامین B2۰.۵۲۸  میلی گرم
ویتامین B3۰.۰۲۴  میلی گرم
ویتامین B6۰.۳۵۰  میلی گرم
ویتامین B9۱۴۶.۰۰  میکروگرم
ویتامین B12۱.۹۵  میکروگرم
ویتامین C۰ میلی گرم
ویتامین E۲.۵۸  میلی گرم
ویتامین K۰.۷   میکروگرم
ویتامین A۳۸۱.۰۰  میکروگرم
ویتامین D۵.۴۰  میکروگرم

 

سفیده تخم مرغ
تخم مرغ

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها