[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در زرده تخم مرغ
خواص زرده تخم مرغ
تخم مرغ شامل انواع مواد مقوی مهم و حیاتی است که اکثر اشخاص آن را در برنامه غذایی خود دارند و مرتب استفاده می کنند. زرده تخم مرغ قسمتی از تخم مرغ است که رویان در حال رشد را تغذیه می نماید. به عنوان یک غذا، زرده منبع عمده ای از ویتامین ها و مواد معدنی است. ارزش غذایی و پروتئینی زرده تخم مرغ، در رده خوبترین پروتئین های مواد غذایی قرار دارد.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۷ گرم |
کربوهیدرات | ۳.۶ گرم |
پروتئین | ۱۶ گرم |
قندها | ۰.۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۳.۵۹ گرم |
کلسیم | ۱۲۹ میلی گرم |
مس | ۰.۰۸ میلی گرم |
آهن | ۲.۷۳ میلی گرم |
منیزیم | ۵.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۹۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۰۹.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۵۶.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۴۸.۰۰ میلی گرم |
روی | ۲.۳۰ میلی گرم |
آب | ۵۲.۳۱ گرم |
کلسترول | ۱۰۸۵.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۷۶ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۵۲۸ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۲۴ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۳۵۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۴۶.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۱.۹۵ میکروگرم |
ویتامین C | ۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۲.۵۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۷ میکروگرم |
ویتامین A | ۳۸۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۵.۴۰ میکروگرم |
سفیده تخم مرغ
تخم مرغ
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها