[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در روغن دانه سویا
خواص روغن دانه سویا
روغن دانه سویا برای تقویت سیستم ایمنی بدن سودمند است و میتواند سطح پروتئین بدن را حفظ نماید. پروتئین برای بازسازی سلولها ضروری است و زمانی که بدن صدمه دیده باشد، وجود پروتئین کافی به ترمیم سریعتر سلول ها کمک خیلی بسیاری می نماید.
ادامه خواص روغن دانه سویا
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱۰۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۰.۰۰ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۰ میلی گرم |
آهن | ۰.۰۰ میلی گرم |
منیزیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۰.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۰ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۶.۱۳ میلی گرم |
ویتامین K | ۴۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها