ارزش غذایی و کالری موجود در بادام زمینی بو داده با نمک
خواص بادام زمینی بو داده با نمک
بادام زمینی بو داده با نمک، یک خوراکی خوش طعم و پرطرفدار است که فواید متعددی برای تندرستی دارد. بادام زمینی بو داده منبع خوبی از پروتئین است و برای سلامت قلب، کم شدن خطر ابتلا به سرطان، حفظ سلامت استخوان و … سودمند است.
ادامه خواص بادام زمینی بو داده با نمک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 39 گرم |
کربوهیدرات | 25 گرم |
پروتئین | 25 گرم |
قندها | 3.6 گرم |
کربوهیدرات خالص | 10.7 گرم |
کلسیم | 0.00 میلی گرم |
مس | —– میلی گرم |
آهن | 0.00 میلی گرم |
منیزیم | —– میلی گرم |
فسفر | —– میلی گرم |
پتاسیم | —– میلی گرم |
سلنیوم | —– میکروگرم |
سدیم | 750.00 میلی گرم |
روی | —– میلی گرم |
آب | —– گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | —– میلی گرم |
ویتامین B2 | —– میلی گرم |
ویتامین B3 | —– میلی گرم |
ویتامین B6 | —– میلی گرم |
ویتامین B9 | —– میکروگرم |
ویتامین B12 | —– میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | —– میلی گرم |
ویتامین K | —– میکروگرم |
ویتامین A | —– میکروگرم |
ویتامین D | —– میکروگرم |
آخرین دیدگاهها