ارزش غذایی و کالری موجود در استیک گوشت
خواص استیک گوشت
پخت استیک جز غذاهایی است که آماده کردن آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی بسیاری دارد. استیک گوشت شامل مقادیر بسیاری چربیهای اشباع و اشباع نشده است که دومین نوع از آنها برای بدن سودمند است و میتواند به کم شدن بیماریهای قلبی و عروقی کمک نماید، در حالی که چربیهای اشباع شده در صورت استفاده در حد اعتدال، به اندازه چربیهای ترانس (برای تندرستی در طولانی زمان) شاید خیلی هم بد و مضر نباشند.
روش آماده کردن استیک گوشت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 7.88 گرم |
کربوهیدرات | 0.07 گرم |
پروتئین | 0.07 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 9.00 میلی گرم |
مس | 0.10 میلی گرم |
آهن | 2.89 میلی گرم |
منیزیم | 25.00 میلی گرم |
فسفر | 245.00 میلی گرم |
پتاسیم | 363.00 میلی گرم |
سلنیوم | 15.90 میکروگرم |
سدیم | 15.90 میلی گرم |
روی | 5.32 میلی گرم |
آب | 0.00 گرم |
کلسترول | 79.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.23 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.23 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.51 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 3.05 میکروگرم |
ویتامین C | 0.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها