[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در استیک گوشت
خواص استیک گوشت
پخت استیک جز غذاهایی است که آماده کردن آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی بسیاری دارد. استیک گوشت شامل مقادیر بسیاری چربیهای اشباع و اشباع نشده است که دومین نوع از آنها برای بدن سودمند است و میتواند به کم شدن بیماریهای قلبی و عروقی کمک نماید، در حالی که چربیهای اشباع شده در صورت استفاده در حد اعتدال، به اندازه چربیهای ترانس (برای تندرستی در طولانی زمان) شاید خیلی هم بد و مضر نباشند.
روش آماده کردن استیک گوشت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۷.۸۸ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۷ گرم |
پروتئین | ۰.۰۷ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۹.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۱۰ میلی گرم |
آهن | ۲.۸۹ میلی گرم |
منیزیم | ۲۵.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۴۵.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۶۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۵.۹۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۵.۹۰ میلی گرم |
روی | ۵.۳۲ میلی گرم |
آب | ۰.۰۰ گرم |
کلسترول | ۷۹.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۳ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۲۳ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۵۱ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۳.۰۵ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها