جدول ارزش غذایی و میزان کالری گرانادیلا (پشن فروت)


کالری گرانادیلا (پشن فروت),ارزش غذایی گرانادیلا (پشن فروت)

ارزش غذایی و کالری موجود در گرانادیلا (پشن فروت)

 

خواص گرانادیلا (پشن فروت)

میوه گرانادیلا یا پشن فروت، پوست سخت و لغزنده زرد، نارنجی یا قرمز رنگ با قطر ۶-۷ سانتی متر و تخم مرغی شکل است. گوشت آن تقریبا شفاف، ژلاتین و دانه های نرم است. گرانادیلا (پشن فروت) منبع عالی از مواد معدنی است. این میوه ی هیجان انگیز منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر است. آهن، مس، منیزیم و فسفر مقدار کافی در این میوه وجود دارد.

ادامه خواص گرانادیلا (پشن فروت)
جدول ارزش غذایی گرانادیلا (پشن فروت) در ۱۰۰ گرم
۱۰۰ گرم گرانادیلا (پشن فروت): ۹۷ کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل۰.۷ گرم
کربوهیدرات۲۳ گرم
پروتئین۲.۲ گرم
قندها۱۱ گرم
کربوهیدرات خالص۱۲.۹۸ گرم
کلسیم۱۲.۰۰ میلی گرم
مس۰.۰۹ میلی گرم
آهن۱.۶۰ میلی گرم
منیزیم۲۹.۰۰ میلی گرم
فسفر۶۸.۰۰ میلی گرم
پتاسیم۳۴۸.۰۰ میلی گرم
سلنیوم۰.۶۰ میکروگرم
سدیم۲۸.۰۰ میلی گرم
روی۰.۱۰ میلی گرم
آب۷۲.۹۳ گرم 
کلسترول۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B1۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین B2۰.۱۳۰ میلی گرم
ویتامین B3۱.۵۰۰ میلی گرم
ویتامین B6۰.۱۰۰ میلی گرم
ویتامین B9۱۴.۰۰ میکروگرم
ویتامین B12۰.۰۰ میکروگرم
ویتامین C۳۰.۰ میلی گرم
ویتامین E۰.۰۲ میلی گرم
ویتامین K۰.۷ میکروگرم
ویتامین A۶۴.۰۰ میکروگرم
ویتامین D۰.۰۰ میکروگرم

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها