ارزش غذایی و کالری موجود در گرانادیلا (پشن فروت)
خواص گرانادیلا (پشن فروت)
میوه گرانادیلا یا پشن فروت، پوست سخت و لغزنده زرد، نارنجی یا قرمز رنگ با قطر 6-7 سانتی متر و تخم مرغی شکل است. گوشت آن تقریبا شفاف، ژلاتین و دانه های نرم است. گرانادیلا (پشن فروت) منبع عالی از مواد معدنی است. این میوه ی هیجان انگیز منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر است. آهن، مس، منیزیم و فسفر مقدار کافی در این میوه وجود دارد.
ادامه خواص گرانادیلا (پشن فروت)
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.7 گرم |
کربوهیدرات | 23 گرم |
پروتئین | 2.2 گرم |
قندها | 11 گرم |
کربوهیدرات خالص | 12.98 گرم |
کلسیم | 12.00 میلی گرم |
مس | 0.09 میلی گرم |
آهن | 1.60 میلی گرم |
منیزیم | 29.00 میلی گرم |
فسفر | 68.00 میلی گرم |
پتاسیم | 348.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.60 میکروگرم |
سدیم | 28.00 میلی گرم |
روی | 0.10 میلی گرم |
آب | 72.93 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.130 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.500 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.100 میلی گرم |
ویتامین B9 | 14.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 30.0 میلی گرم |
ویتامین E | 0.02 میلی گرم |
ویتامین K | 0.7 میکروگرم |
ویتامین A | 64.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها