
ارزش غذایی و کالری موجود در گرانادیلا (پشن فروت)
خواص گرانادیلا (پشن فروت)
میوه گرانادیلا یا پشن فروت، پوست سخت و لغزنده زرد، نارنجی یا قرمز رنگ با قطر ۶-۷ سانتی متر و تخم مرغی شکل است. گوشت آن تقریبا شفاف، ژلاتین و دانه های نرم است. گرانادیلا (پشن فروت) منبع عالی از مواد معدنی است. این میوه ی هیجان انگیز منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ویتامین ها و فیبر است. آهن، مس، منیزیم و فسفر مقدار کافی در این میوه وجود دارد.
ادامه خواص گرانادیلا (پشن فروت)
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۷ گرم |
کربوهیدرات | ۲۳ گرم |
پروتئین | ۲.۲ گرم |
قندها | ۱۱ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۱۲.۹۸ گرم |
کلسیم | ۱۲.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۹ میلی گرم |
آهن | ۱.۶۰ میلی گرم |
منیزیم | ۲۹.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۶۸.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۴۸.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۶۰ میکروگرم |
سدیم | ۲۸.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۱۰ میلی گرم |
آب | ۷۲.۹۳ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۱۳۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۱.۵۰۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۰۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۱۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۳۰.۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۲ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۷ میکروگرم |
ویتامین A | ۶۴.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها