
ارزش غذایی و کالری موجود در کیوانو
خواص کیوانو
میوه کیوانو یا خربزه شاخدار، بومی صحراهای کالاهاری آفریقا است و در مناطق مرکزی و جنوبی آفریقا دیده می گردد. این میوه دارای خواص آنتی اکسیدانی، بهبود هضم و سلامت دستگاه گوارش، سبب تقویت بینایی، پیشگیری از پیری زودرس، تقویت استخوان ها و بسیاری خواص دیگر است.
ادامه خواص کیوانو
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۱.۳ گرم |
کربوهیدرات | ۷.۶ گرم |
پروتئین | ۱.۸ گرم |
قندها | ——– گرم |
کربوهیدرات خالص | ——– گرم |
کلسیم | ۱۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۲ میلی گرم |
آهن | ۱.۱۳ میلی گرم |
منیزیم | ۴۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۷.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۲۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ——– میکروگرم |
سدیم | ۲.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۴۸ میلی گرم |
آب | ——– گرم |
کلسترول | ——– میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۵ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۱۵ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۵۶۵ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۶۳ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ——– میکروگرم |
ویتامین C | ۵.۳ میلی گرم |
ویتامین E | ——– میلی گرم |
ویتامین K | ——– میکروگرم |
ویتامین A | ۷.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ——– میکروگرم |
آخرین دیدگاهها