ارزش غذایی و کالری موجود در کباب حسینی
خواص کباب حسینی
مقدار پروتئین موجود در کباب حسینی برای کسانی که میخواهند بدن ماهیچهای داشته باشند، خیلی به کار میآید. از مزیت های پروتئین در بدن میتوان به ایجاد و افزایش توده عضلانی، اتصال چربی، هضم غذا، ایجاد قدرت و انرژی در بدن اشاره نمود.یکی دیگر از مزیت های کباب حسینی، وجود کلسیم در گوشت آن است که برای بدن خیلی لازم و سودمند است. وجود کلسیم در گوشت گوسفند به حفظ سلامت استخوان، تقویت استخوانها، پیشگیری از اختلالات و ناهنجاریهای استخوانی کمک مینماید.
ادامه خواص کباب حسینی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 64.14 گرم |
کربوهیدرات | 9.60 گرم |
پروتئین | 16.77 گرم |
قندها | 5.40 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 40.26 میلی گرم |
مس | 2.09 میلی گرم |
آهن | 2.09 میلی گرم |
منیزیم | 36.11 میلی گرم |
فسفر | 172.84 میلی گرم |
پتاسیم | 587.95 میلی گرم |
سلنیوم | 17.41 میکروگرم |
سدیم | 1237.10 میلی گرم |
روی | 3.29 میلی گرم |
آب | 210.27 گرم |
کلسترول | 140.14 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.14 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.21 میلی گرم |
ویتامین B3 | 5.10 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.29 میلی گرم |
ویتامین B9 | 37.15 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.73 میکروگرم |
ویتامین C | 51.42 میلی گرم |
ویتامین E | 2.44 میلی گرم |
ویتامین K | 11.72 میکروگرم |
ویتامین A | 200.51 میکروگرم |
ویتامین D | 0.57 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها