ارزش غذایی و کالری موجود در کباب برگ
خواص کباب برگ
اگر گوشت قرمز به شکل کباب برگ آماده کردن شود راحتتر و خوبتر استفاده میشود، هضم آن راحتتر است، کیفیت آن خوبتر حفظ میشود و ایمنی غذایی بالاتری نیز دارد. کباب برگ حتما می بایست مغزپخت شود تا تمام عوامل بیماری زای آن از بین برود.مقدار بسیاری آهن دارد و سطح هموگلوبین خون شما را بالا نگه می دارد. به ساخت گلبول های قرمز خون کمک می نماید. آهن موجود در بره خیلی راحت جذب بدن میشود. مقدار زیاد روی موجود در گوشت به تقویت سیستم امینی جنین شما در دوران بارداری کمک می نماید.
ادامه خواص کباب برگ
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۲۵.۷۷ گرم |
کربوهیدرات | ۱.۵۲ گرم |
پروتئین | ۲۸.۹۰ گرم |
قندها | ۰.۵۶ گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | ۲۷.۷۵ میلی گرم |
مس | ۰.۱۶ میلی گرم |
آهن | ۲.۲۲ میلی گرم |
منیزیم | ۲۹.۹۸ میلی گرم |
فسفر | ۲۲۷.۲۲ میلی گرم |
پتاسیم | ۴۰۴.۲۷ میلی گرم |
سلنیوم | ۳۱.۲۳ میکروگرم |
سدیم | ۸۷۵.۸۲ میلی گرم |
روی | ۴.۰۲ میلی گرم |
آب | ۶۷.۹۷ گرم |
کلسترول | ۱۰۸.۷۸ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۳۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۷.۸۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۱۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۲.۷۱ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۲.۷۲ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۵۶ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۷۷ میلی گرم |
ویتامین K | ۲.۷۹ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۳.۱۸ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها