ارزش غذایی و کالری موجود در چغندر پخته
خواص چغندر پخته
چغندر، چه به صورت خام و چه پخته، یاقوتی سرخ رنگ مملو از فواید تندرستی است. پختن چغندر نه تنها مزه شیرین آن را ملایمتر مینماید، بلکه به حفظ مواد مقوی آن نیز کمک مینماید. آنتیاکسیدانهای موجود در چغندر پخته به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونتها کمک میکنند.
ادامه خواص چغندر پخته
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۲ گرم |
کربوهیدرات | ۱۰ گرم |
پروتئین | ۱.۷ گرم |
قندها | ۸ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۷.۹۶ گرم |
کلسیم | ۱۶.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۷ میلی گرم |
آهن | ۰.۷۹ میلی گرم |
منیزیم | ۲۳.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۳۸.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۰۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۷۰ میکروگرم |
سدیم | ۷۷.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۳۵ میلی گرم |
آب | ۸۷.۰۶ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۲۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۴۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۳۳۱ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۶۷ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۸۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۳.۶ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۴ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۲ میکروگرم |
ویتامین A | ۲.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها