ارزش غذایی و کالری موجود در پرتقال
خواص پرتقال
پرتقال از محبوب ترین میوه های جهان است. فیبر موجود در پرتقال از عملکرد گوارشی پشتیبانی می نماید، به تنظیم قند خون و سطح انسولین کمک می نماید، احساس سیری را تقویت می نماید و حتی قادر هست به خواب سالم کمک نماید. ویتامین C موجود در پرتقال علاوه بر حمایت از عملکرد سیستم ایمنی، به تولید کلاژن، کم شدن التهاب و تقویت توانایی بدن برای استفاده از چربی به عنوان منبع سوخت، چه در موقع ورزش و چه در موقع استراحت کمک می نماید.
ادامه خواص پرتقال
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.120 گرم |
کربوهیدرات | 11.75 گرم |
پروتئین | 0.94 گرم |
قندها | 9.35 گرم |
کربوهیدرات خالص | 9.35 گرم |
کلسیم | 40.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 0.10 میلی گرم |
منیزیم | 10.00 میلی گرم |
فسفر | 14.00 میلی گرم |
پتاسیم | 181.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.50 میکروگرم |
سدیم | 0.00 میلی گرم |
روی | 0.07 میلی گرم |
آب | 86.75 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.087 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.040 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.282 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.060 میلی گرم |
ویتامین B9 | 30.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 53.2 میلی گرم |
ویتامین E | 0.18 میلی گرم |
ویتامین K | 0.0 میکروگرم |
ویتامین A | 11.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها