[ad_1]
ارزش غذایی و کالری موجود در پرتقال
خواص پرتقال
پرتقال از محبوب ترین میوه های جهان است. فیبر موجود در پرتقال از عملکرد گوارشی پشتیبانی می نماید، به تنظیم قند خون و سطح انسولین کمک می نماید، احساس سیری را تقویت می نماید و حتی قادر هست به خواب سالم کمک نماید. ویتامین C موجود در پرتقال علاوه بر حمایت از عملکرد سیستم ایمنی، به تولید کلاژن، کم شدن التهاب و تقویت توانایی بدن برای استفاده از چربی به عنوان منبع سوخت، چه در موقع ورزش و چه در موقع استراحت کمک می نماید.
ادامه خواص پرتقال
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۰.۱۲۰ گرم |
کربوهیدرات | ۱۱.۷۵ گرم |
پروتئین | ۰.۹۴ گرم |
قندها | ۹.۳۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۹.۳۵ گرم |
کلسیم | ۴۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۰۴ میلی گرم |
آهن | ۰.۱۰ میلی گرم |
منیزیم | ۱۰.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۱۸۱.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۰.۵۰ میکروگرم |
سدیم | ۰.۰۰ میلی گرم |
روی | ۰.۰۷ میلی گرم |
آب | ۸۶.۷۵ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۰۸۷ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۴۰ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۰.۲۸۲ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۰۶۰ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۵۳.۲ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۱۸ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۱۱.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها