
ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله خام
خواص مغز گوساله خام
مغز گوساله مملو از پروتئین و چربی بوده و میتواند برای رشد و نمو نوجوانان و کودکان هم خیلی مناسب باشد. البته کاملا مشخص است که استفاده آن و گوشت قرمز می بایست متعادل باشد تا مضرات آن به میزان زیاد وارد بدن انسان نشود. انا هرگز نباید به صورت خام استفاده شود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۸.۲۱ گرم |
کربوهیدرات | ۰.۰۰ گرم |
پروتئین | ۱۰.۳۲ گرم |
قندها | ۰.۰۰ گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | ۱۰.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۲ میلی گرم |
آهن | ۲.۱۳ میلی گرم |
منیزیم | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۷۴.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۱۵.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۰.۰۰ میکروگرم |
سدیم | ۱۲۷.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۱۱ میلی گرم |
آب | ۷۹.۷۸ گرم |
کلسترول | ۱۵۹۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۱۳ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۲۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۴.۳۰ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۲۸ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۳.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۱۲.۲۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۱۴.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین K | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ۰.۰۰ میکروگرم |
آخرین دیدگاهها