ارزش غذایی و کالری موجود در مغز گوساله خام
خواص مغز گوساله خام
مغز گوساله مملو از پروتئین و چربی بوده و میتواند برای رشد و نمو نوجوانان و کودکان هم خیلی مناسب باشد. البته کاملا مشخص است که استفاده آن و گوشت قرمز می بایست متعادل باشد تا مضرات آن به میزان زیاد وارد بدن انسان نشود. انا هرگز نباید به صورت خام استفاده شود.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 8.21 گرم |
کربوهیدرات | 0.00 گرم |
پروتئین | 10.32 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | —– |
کلسیم | 10.00 میلی گرم |
مس | 0.22 میلی گرم |
آهن | 2.13 میلی گرم |
منیزیم | 14.00 میلی گرم |
فسفر | 274.00 میلی گرم |
پتاسیم | 315.00 میلی گرم |
سلنیوم | 10.00 میکروگرم |
سدیم | 127.00 میلی گرم |
روی | 1.11 میلی گرم |
آب | 79.78 گرم |
کلسترول | 1590.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.13 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.26 میلی گرم |
ویتامین B3 | 4.30 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.28 میلی گرم |
ویتامین B9 | 3.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 12.20 میکروگرم |
ویتامین C | 14.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها