ارزش غذایی و کالری موجود در سالاد تن ماهی با پنیر
خواص سالاد تن ماهی با پنیر
سالاد تن ماهی با پنیر، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که هم مزه خوبی دارد و هم از دید تغذیهای ارزش بالایی دارد. ترکیب تن ماهی و پنیر، سبب میشود این سالاد منبع غنی از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم باشد. تن ماهی، شامل مقادیر قابل توجهی امگا 3 است که برای سلامت قلب، مغز و سیستم ایمنی خیلی سودمند است. امگا 3 به کم شدن التهاب، کم شدن خطر بیماریهای قلبی و بهبود عملکرد مغز کمک مینماید.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 18 گرم |
کربوهیدرات | 2.8 گرم |
پروتئین | 11 گرم |
قندها | 1.9 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.38 گرم |
کلسیم | 86.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 0.91 میلی گرم |
منیزیم | 16.00 میلی گرم |
فسفر | 117.00 میلی گرم |
پتاسیم | 146.00 میلی گرم |
سلنیوم | 34.70 میکروگرم |
سدیم | 437.00 میلی گرم |
روی | 0.72 میلی گرم |
آب | 66.60 گرم |
کلسترول | 34.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.023 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.097 میلی گرم |
ویتامین B3 | 4.684 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.172 میلی گرم |
ویتامین B9 | 12.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.32 میکروگرم |
ویتامین C | 0.7 میلی گرم |
ویتامین E | 0.92 میلی گرم |
ویتامین K | 40.7 میکروگرم |
ویتامین A | 49.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.70 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها