ارزش غذایی و کالری موجود در سالاد تن ماهی با تخم مرغ
خواص سالاد تن ماهی با تخم مرغ
سالاد تن ماهی با تخم مرغ، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که هم مزه خوبی دارد و هم از دید تغذیهای ارزش بالایی دارد. ترکیب تن ماهی و تخم مرغ، سبب میشود این سالاد منبع غنی از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم باشد. تن ماهی و تخم مرغ، شامل ویتامینهای گروه B، فسفر، کلسیم، آهن و سایر مواد معدنی هستند که برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. این مواد مقوی به تقویت استخوانها، بهبود عملکرد مغز و تولید انرژی کمک میکنند.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 15 گرم |
کربوهیدرات | 2.7 گرم |
پروتئین | 10 گرم |
قندها | 2 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.27 گرم |
کلسیم | 23.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 1.01 میلی گرم |
منیزیم | 14.00 میلی گرم |
فسفر | 88.00 میلی گرم |
پتاسیم | 151.00 میلی گرم |
سلنیوم | 34.90 میکروگرم |
سدیم | 389.00 میلی گرم |
روی | 0.46 میلی گرم |
آب | 70.17 گرم |
کلسترول | 56.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.026 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.099 میلی گرم |
ویتامین B3 | 4.738 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.178 میلی گرم |
ویتامین B9 | 14.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 1.32 میکروگرم |
ویتامین C | 0.7 میلی گرم |
ویتامین E | 0.94 میلی گرم |
ویتامین K | 40.9 میکروگرم |
ویتامین A | 31.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.80 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها