
ارزش غذایی و کالری موجود در دانه سورگوم
خواص دانه سورگوم
سورگوم، به عنوان یک غلات مقوی و مقاوم به خشکی، در میان مردم جایگاه ویژه ای پیدا نموده است. این دانه خوراکی، مملو از فواید تندرستی و کاربردهای متنوع است. دانه سورگوم منبع غنی از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مثل آهن، منیزیم و فسفر است.
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | ۳.۵ گرم |
کربوهیدرات | ۷۲ گرم |
پروتئین | ۱۱ گرم |
قندها | ۲.۵ گرم |
کربوهیدرات خالص | ۶۵.۳۹ گرم |
کلسیم | ۱۳.۰۰ میلی گرم |
مس | ۰.۲۸ میلی گرم |
آهن | ۳.۳۶ میلی گرم |
منیزیم | ۱۶۵.۰۰ میلی گرم |
فسفر | ۲۸۹.۰۰ میلی گرم |
پتاسیم | ۳۶۳.۰۰ میلی گرم |
سلنیوم | ۱۲.۲۰ میکروگرم |
سدیم | ۲.۰۰ میلی گرم |
روی | ۱.۶۷ میلی گرم |
آب | ۱۲.۴۰ گرم |
کلسترول | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | ۰.۳۳۲ میلی گرم |
ویتامین B2 | ۰.۰۹۶ میلی گرم |
ویتامین B3 | ۳.۶۸۸ میلی گرم |
ویتامین B6 | ۰.۴۴۳ میلی گرم |
ویتامین B9 | ۲۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین B12 | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین C | ۰.۰۰ میلی گرم |
ویتامین E | ۰.۵۰ میلی گرم |
ویتامین K | —– |
ویتامین A | ۰.۰۰ میکروگرم |
ویتامین D | ویتامین A میکروگرم |
آخرین دیدگاهها