
تزیین فسنجون با الهام از سفرههای سنتی ایرانی
چطور با تزیین فسنجون سفرههای مجلسی خود را درخشان نمایید؟
خورش فسنجون
خورش فسنجان یا فسنجون یکی از اصیلترین خورشتهای ایرانی است که خاستگاه آن به منطقه گیلان در شمال ایران بازمیگردد. این غذای لذیذ از مغز گردو آسیاب شده یا چرخ شده، گوشت مرغ یا گوشت قرمز، رب انار یا رب آلبالو و دیگر افزودنیها آماده کردن میشود. خورش فسنجان به همراه پلو سفید و به صورت گرم سرو میشود و به عنوان یک غذای کامل، مملو از پروتئین و دیگر مواد مقوی شناخته میشود.
خورش فسنجان در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد و معمولاً به عنوان غذایی مناسب و مجلسی برای مهمانیها سرو میشود. این خورش به علت مواد اولیهای که در آماده کردن آن به کار میرود، جزو غذاهای پرهزینه محسوب میشود و در مناطق مختلف ایران با توجه به سلایق و ذائقه آن منطقه متفاوت پخت میشود.
برای مثال، در منطقه گیلان زیادتر از گوشت مرغابی یا پرندگان شکاری استفاده میکنند و مزه آن زیادتر ترش است. اما در دیگر مناطق ایران از گوشت قرمز چرخ شده که به صورت قلقلی سرخ شده نیز استفاده میشود و مردم زیادتر مزه شیرین یا ملس آن را دوست دارند. با این حال، گردو جزء ثابت و بدون تغییر این غذاست که نمیتوان آن را حذف نمود.
تزیین فسنجون میتواند جلوهای زیبا و مجلسی به این غذای اصیل ایرانی ببخشد.
همچنین شما با ایدههای جذاب و تزیین خورش فسنجان خود میتوانید برای سفرههای عزیزان خود این مزه را جذابتر و لذیذتر نمایید. با ما همراه باشید
ایدههای جدید و جذاب برای تزیین فسنجون

تزیین فسنجون مجلسی

ایدههای تزیین فسنجون

تزیین خورش فسنجان

تزیین فسنجون برای مهمانی

روشهای تزیین فسنجون

تزیین فسنجون با گردو

آموزش تزیین فسنجون

تزیین غذاهای ایرانی

فسنجون شیک و مجلسی

نکته های تزیین فسنجون

تزیین فسنجون با گردو و انار: خلق زیباییهای مزه و ظاهر

ترفندهای حرفهای برای تزیین فسنجون
آخرین دیدگاهها