آموزش تزیین ژله به شکل شیرینی زبان
یک ظرف پیرکس را چرب نمایید (دلواپس نباشید ژله چربی را جذب نمی نماید)
یک ظرف پیرکس را چرب نمایید (دلواپس نباشید ژله چربی را جذب نمی نماید)
برای لایه های تیره تر از دلستر و یا نوشابه یا رنگ قهوه ای خوراکی استفاده نمایید
به قطر لایه اول که تیره است و کنجد روی آن است از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده نمایید و به جای آب سرد آن از دلستراستفاده نمایید تا تیره تر شوند می گردد کمی نوشابه هم زد (من هیچ کدام را نداشتم چند قطره رنگ قهوه ای خوراکی زدم)
یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید بگذارید داخل یخچال خودش را که گرفت
یک لایه نازک بریزید داخل پیرکسی که چرب کردید بگذارید داخل یخچال خودش را که گرفت.
یک لایه با ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می نماییم و می گذاریم تا خودش را یگیرد
یک لایه ژله آناناس یا موز را با بستنی یا خامه مخلوط می نماییم و روی لایه اول می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد هنگامی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم.
هنگامی گرفت ژله موز یا آناناس ساده را می ریزیم و بعد پشت سر هم تکرار نمایید تا ۸ لایه شود
و پشت سر هم تکرار نمایید در چند مرحله خوبتر است که تعداد لایه ها با لایه اول ۸ لایه بشوند (نشد هم مهم نیست) بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید.
بعد که کامل خودش را گرفت با کاتر بیضی برش بدهید و در ظرف بچینید
با چاقو مثل عکس از وسط لایه تیره کمی بردارید (مثل شیرینی زبان)
با چاقو مثل عکس از وسط لایه تیره کمی بردارید (مثل شیرینی زبان)
در آخر روی آن کنجد بریزید.
در آخر روی آن کنجد بریزید
با این برش راحت تر لایه های آن را ببینید
منبع : iranbanou.com
آخرین دیدگاهها