[ad_1]
دودی کردن غذا در سفرهای طبیعت گردی یکی از علایق مسافران به شمار می رود که مزه خوبی به غذا می دهد. به ویژه اگر بخواهید کباب و جوجه کباب را دودی نمایید یا اینکه ماهی را که به طراوت خودتان از رودخانه یا دریا گرفته اید، کبابی نمایید اما آیا می دانید چطور و به چه روشی میتوان غذاها را دودی نمود؟ اگر نمی دانید این نوشته را بخوانید.
۱ – از چوب درختان تیره مخروطی برای سوزاندن استفاده ننماییدچراکه به غذای شما مزه نفت می دهد.
۲ – از چوب های سخت مثل چوب درخت گردوی آمریکایی، درخت سیب، آلبالو، سپیدار، بلوط و افرا استفاده نمایید. اگر از چوب های خشک استفاده می نمایید قبل از استفاده به زمان یک ساعت آنها را در آب قرار دهید.
۳ – در محل موردنظر آتشی روشن نمایید و بگذارید چوب ها به زغال تبدیل شوند. تکه های چوب خیس را درون زغال قرار دهید و غذا را روی شبکه ای فلزی روی زغال ها بگذارید و دوباره روی غذا و آتش چوب های خیس قرار دهید.
۴ – اگر می خواهید ماهی درست نمایید هر طرف ماهی را به زمان ۱۵ دقیقه برای پخت روی آتش قرار دهید. همچنین یک تکه گوشت با قطر پنج سانتی متر برای پخت در هر طرف به نیم ساعت زمان نیاز دارد.
۵ – اما اگر غذایی را که پختید می خواهید از گزند حشرات موذی به ویژه مگس ها در امان نگه دارید، به این نکته های توجه نمایید. برای محافظت از گوشت در برابر مگس های تخمگذار، گوشت ها را می بایست در محیطی تاریک، سرد و خشک نگه دارید یا اینکه آنها را در ارتفاع ۶/۳ متری زمین آویزان نمایید. از برگ های درختان دور نگه دارید. همچنین قادر هستید گوشت تازه را بر فراز آتشی آویزان نمایید که دود می نماید
منبع:هفت صبح
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها