[ad_1]
* نیازی نیست همه خوردنی های خانه را توی کوله تان بار بزنید. نان را قادر هستید از روستاها یا شهرهای توی راه آماده کردن نمایید. تخم مرغ و لبنیاتی مثل پنیر و شیر محلی و حتی میوه بومی یک منطقه را هم قادر هستید از روستاییان بخرید.
* اگر چادرتان را جایی علم می نمایید که از شهر دور است باز هم لازم نیست همه وعده های غذایی تان را با خودتان ببرید. توی راه برنامه ریزی نمایید و در آخرین آبادی که سوپرمارکت یا بقالی دارد، خرید نمایید. خلاق باشید و با خریدن سیب زمینی، گوجه، پنیر و کمی سوسیس یا کالباس روی آتش جلوی چادر، برای خودتان غذا بپزید.
* اگر مقصدتان یک شهر یا روستاست، از قبل آمار غذاهای محلی اش را درآورید. هنگامی هم به آنجا رسیدید نشانی خوبترین جایی که قادر هستید غذای محلی بخورید را از خود اهالی بگیرید. در بعضی شهرهای توریستی خوردن این غذاها گران تمام می گردد اما اگر راهی شهرهای کوچک شوید، قادر هستید از اهالی خوش خلقش بخواهید در ازای پول، برایتان غذای محلی درست کنند (لطفا فراموش نکنیدکه شما مسافرید؛ پس مودبانه خواهش نمایید و طوری حرف نزنید که حس کنند پولتان را به رخشان می کشید).
* کنسرو، تن ماهی، تخم مرغ، سیب زمین، مرغ آب پز، سبزیجات پخته و چند غذای آماده می تواندجزو غذاهایی باشد که برای وعده های راه رفت و برگشت به دادتان می رسد.
* حواستان به تاریج انقضای غذاهای آماده یا نیمه آماده ای که می خرید، باشد. خوردن غذای تاریخ گذشته در سفر حتما راهی بیمارستانتان خواهد نمود.
* با خودتان لبنیات، غذاهای سس دار و فاسد شدنی برندارید. عوضش از خانه میوه بار کوله تان نمایید. توی راه هم چشمتان دنبال میوه فروشی هایی باشد که بتوانید پس از خرید، آنها را جایی همان دور و بر بشویید. میوه نشُسته نخورید لطفا! بچه که نیستید!
منبع:javan.hmg.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها