
آموزش شمع سازی
اگر پرشور هستید و واقعاً از شمع سازی لذت می برید، مطمئناً با راه اندازی مشاغل ساخت شمع خود قادر هستید دنبال کردن این سرگرمی هیجان انگیز به عنوان شغل تمام وقت در نظر بگیرید.

روش آماده کردن شمع
وسایل لازم برای درست كردن شمع در خانه با موم سویا :
یک بسته موم سویا ساخت شمع
یک بسته از فتیله های شمع بزرگ
یک بطری روغن عطر
یک خلال
یک ظرف ضد حرارت
یک دیگ دوتایی
یک دماسنج
یک جفت خردکن یا مداد
روش درست كردن شمع در خانه :
مرحله ی ۱: موم را اندازه بگیرید
برای درست کردن شمع ابتدا موم را اندازه بگیرید.
قبل از آغاز کار ساخت شمع، حتماً یک سطح صاف و صاف برای کار روی آن داشته باشید.
همچنین قادر هستید با حوله های روزنامه ای یا کاغذی از منطقه محافظت نمایید.
اندازه موم مورد نیاز خود را برای پر کردن ظرف خود اندازه گیری نمایید، سپس آن را دو برابر نمایید. این اندازه ی موم برای ذوب شدن است.

ساخت شمع
مرحله ۲: موم را ذوب نمایید
موم را درون دیگ دوتایی خود بریزید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ذوب شود، به طور مرتب هم بزنید.

اموزش شمع سازی
مرحله ۳: روغن های رایحه را بیافزایید
هنگامی موم شمع شما ذوب شد، وقت آن رسیده که روغن های معطر بیافزایید. دستورالعمل های موجود در بسته موم خود را دنبال نمایید تا چه مقدار بیافزایید. به سادگی آن را درون موم ذوب شده خود بریزید و چند ثانیه هم بزنید. در حالی که این مرحله اختیاری است، ما قطعاً آن را برای بوی دوست داشتنی گل توصیه می نماییم.

درست کردن شمع
مرحله ۴: فتیله را وصل نمایید
قبل از ریختن موم می بایست فتیله به قسمت زیر ظرف شما وصل شود. قادر هستید با فرو بردن فتیله در موم ذوب، به شتاب در انتهای ظرف بچسبانید. بگذارید موم پنج دقیقه بنشیند تا سفت شود. از طرف دیگر، قادر هستید آن را خیلی زیاد نمایید.

شمع سازی در منزل
مرحله ۵: موم را بریزید
قبل از اینکه موم را درون ظرف خود بریزید، بگذارید چند دقیقه خنک شود. هنگامی که درجه حرارت آن ۱۴۰ درجه شد، زمان ریختن آن است.
سپس، به آرامی موم را درون ظرف خود بریزید. فتیله را در جای خود نگه دارید، اما آن را نکشید. مقدار کمی موم را در دیگ بخار بگذارید تا شمع خود را بسازید.

روش درست كردن شمع در خانه
مرحله ششم: فتیله را ایمن نمایید
برای پیشگیری از تکان دادن حصیر در موم ملودی، می بایست آن را در جای خود ثابت نمایید. دو عدد چوب را در قسمت بالای ظرف بچسبانید. فتیله را در بین آن ها قرار دهید تا در حالی که موم سخت می گردد، در مرکز آن بماند.
اجازه دهید موم به زمان چهار ساعت در دمای اتاق تنظیم شود.

روش درست کردن شمع
مرحله ۷: موم زیادتری بیافزایید
اگر یک قسمت شمع شما به صورت ناخوشایند سفت شده باشد (فکر نمایید ترک یا سوراخ است) آن را به آسانی گرم نمایید و موم باقی مانده خود را بیافزایید. بگذارید سفت شود.

روش ساخت شمع
مرحله ۸: فتیله را برش دهید.
فتیله شمع شما می بایست کمتر از نیم اینچ (۱/۵ سانت) باشد. اگر شمع را روشن نمایید، شمع شعله ای بلند دارد، فتیله را صاف نمایید.

اصولی برای ساخت شمع
آخرین دیدگاهها