با قرار دادن ژله ی سبزه هفت سین روی میز دسر نوروزیتان جلوه ی زیبایی به آن ببخشید
در این نوشته با شما همراه خواهیم بود با آموزش ژله ی سبزه هفت سین که در میز دسر نوروزتان جلوه ی زیبایی خواهد داشت.
مواد لازم برای ژله سبزه هفت سین:
ژله آلوئه ورا | ۲ بسته |
ژله قرمز رنگ | ۱ بسته |
رنگ سبز خوراکی | کمی |
ژل مات | به میزان لازم |
مواد لازم برای ژله مات:
پودرژلاتین | ۱۰۰ گرم |
آب | ۲۲۴ گرم |
شکر | ۲۲۴ گرم |
شیر تبخیرشده | ۳۳۶ گرم |
اسانس یا مزه دهنده بیرنگ | اندکی |
روش آماده کردن ژله سبزه هفت سین :
ژله آلوئه ورا را آماده کردن نموده و در قالب پهن شیشه ای گرد به قطر تقریبی ۲۵ سانتیمتر بریزید و بگذارید ببندد.
ژلاتین را روی آب بپاشید. شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط نموده و روی حرارت بگذارید، سپس ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید. مواد را از الک رد نموده، اسانس بزنید و کمی از آن را سبز نمایید و بگذارید ولرم شود.
ژله آلوئه ورا را آماده کردن نموده و در قالب پهن شیشه ای بریزید ژلاتین را روی آب بپاشید
حال کمی از مواد را در سرنگ نو با سر سوزن ۱۸ یا ۲۱ ریخته و از مرکز به اطراف به صورت عمود و مارپیچ خطی عمودی از ژل مات سبز را در آلوئه ورا تزریق نمایید. مراقب باشید با کف ظرف فاصله داشته باشید.اگر احیانا از مواد بیرون زد پاک نکنید. اگر احیانا مواد ژل مات سرد شد و بست، چند ثانیه حرارت دهید تا شل شود. سوزن ها را نیاز نیست خیلی کنار هم بزنید، چون وقت گیر خواهد بود، با فاصله کفایت می نماید. چون بعدا آن را پرپشت جلوه خواهیم داد.
شکر و شیر تبخیر شده را مخلوط و روی حرارت بگذارید، ژلاتین را بیفزایید و اندکی حرارت دهید
هنگامی کل طرف را به صورت خطی مارپیچ از مرکز به اطراف پر کردید (حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد). حال، مابقی ژل مات سبز را روی کار بریزید تا قطر یک تا دو میلیمتر از سطح کار پوشش داده شود، تا کار شما پر پشت جلوه نماید.
مواد را الک نموده و کمی از آن را سبز نمایید و بگذارید ولرم شود و با سرنگ داخل ژله تزریق نمایید
آن را در یخچال بگذارید. ژله ی قرمز را مطابق دستور بسته حاضر نموده و کمی از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا نماید و آن را روی ژله سبزه بریزید تا حالت ربان رنگی دور ژله را تداعی نماید. قالب را ۲ ساعت در یخچال قرار داده، سپس با کمک فرو بردن در ظرف آب گرم و برگرداندن در ظرف سرو مرطوب، آن را از قالب خارج نمایید.
آن را در یخچال بگذارید، ژله ی قرمز را حاضر نموده و از ژل مات سفید به آن بیفزایید تا جلوه ماتی پیدا نماید
نکته :
شیر تبخیر شده در قوطی هایی شبیه شیرعسلی به فروش می رسد.
با استفاده از ژله مات، ژله شما خیلی خوش برش شده و کار با آن خیلی ساده تر از روش هایی مثل دنت، خامه و امثال این است که شامل ژلاتین نیستند.
این دستور ۵۰۰ گرم کربوهیدرات،۴۰۰گرم پروتئین،۳۰گرم چربی و ۲۴۳۰گرم کیلو کالری انرژی دارد.
نمونه ای دیگر از ژله سبزه برای هفت سین
منبع : zibasho.com
آخرین دیدگاهها