لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

آموزش آماده کردن خمیر گل چینی


طرز تهیه خمیر گل چینی,طرز تهیه خمیر چینی

روش درست کردن انواع خمیر چینی یكسان است

 

برای درست کردن خمیر گل چینی روش های بسیاری وجود دارد كه هر یک كاربرد خاصی دارد.

برای درست کردن خمیر گل چینی روش های بسیاری وجود دارد كه هر یک كاربرد خاصی دارد. البته تنها تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای درست کردن هر خمیر است و اما روش درست کردن آن ها یكسان است.

 

روش اول:

پودر نشاسته ذرت
1 پیمانه
چسب چوب
نصف پیمانه
گلیسرین
1 قاشق غذا خوری
آب
3/2 پیمانه
آبلیمو1 قاشق چایخوری
وازلینبرای چرب كردن ظرف

 

روش دوم:

پودر نشاسته ذرت
1 پیمانه
چسب چوب
1 پیمانه سر خالی
آب
1/4 پیمانه
روغن مایع2/3 پیمانه

 

روش سوم (برای گلهای كروشه ای):

پودر نشاسته ذرت
1 پیمانه
چسب چوب
1 پیمانه سر خالی
گلیسرین
2 قاشق غذا خوری
وازلین
برای چرب كردن ظرف

 

روش آماده کردن خمیر چینی :

ابتدا پودر نشاسته ذرت را با سایر مواد (به جز وازلین) با هم در یک قابلمه تلفون سالم مخلوط نمایید سپس هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست بدست آید.

 

هنگامی خوب مخلوط کردید و یکدست شد زمان پخت خمیر گل چینی است آن را روی شعله گاز قرار بدهید با شعله ملایم به آرامی حرارت بدهید و مرتباً به هم بزنید تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید.

 

وفتی خمیر سفت تر شد دیگر با کفگیر هم نخورد با دست آن را فشار بدهید و با دست ورز بدهید و زمانی که دیگر خمیر به ناخن ها نچسبید زیر آن را خاموش نمایید و با دست ورز بدهید.

 

تا سرد شود اگر در حین ورز دادن به ناخن ها چسبید باز هم آن را روی شعله گاز قرار بدهید و ورز بدهید که خمیرتان زرد نشود.

 

خمیر گل چینی هم اكنون آماده است. دستان خود را با وازلین كمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. بعد از خنک شدن، خمیر گل چینی را در پارچه ای پاکیزه قرار بدهید و در كیسه نایلكس نگهداشتن کنید.

 

خمیر چینی,خمیر گل چینی

روش درست کردن انواع خمیر چینی یكسان است

 

نکته های کلیدی خمیر گل چینی :

مطمئن باشید که ظروف تفلون بدون خش باشد زیرا سبب کثیف شدن خمیر باشد.

 

 موقع پخت و همزدن خمیر چینی از قاشق چوبی یا تفلون استفاده نمایید. خوبتر است این قاشق ها فقط مخصوص این کار باشد زیرا در اثر استفاده برای آشپزی خراب می شوند و رنگ می گیرند و سبب کثیف شدن خمیرچینی تان می گردد. 

 در صورتی كه خمیر را با نایلكس داخل ظرف درداری قرار بدهید و برای زمان طولانی تری خمیر را در یخچال نگهداشتن كنید.

 

 خوبترین زمان برای استفاده از خمیر چینی یک روز پس از پخت خمیر است. یا حداقل اجازه بدهید کاملا سرد شود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها