[ad_1]
اوره پلاسما چیست
هر آنچه می بایست در مورد اوره پلاسما بدانید
اوره پلاسما چیست؟
اوره پلاسما گروهی از باکتریهای ریز است که در دستگاه تنفسی و تناسلی (ادرار و تولید مثل) زندگی میکنند. آنها بعضی از کوچکترین موجودات زنده آزاد در جهان هستند. آنها به قدری کوچک هستند که نمی توان آنها را از راه میکروسکوپ دید.
اوره پلاسما بیشتر بخشی از میکروبیوم انسان است که متشکل از تریلیون ها سلول ریز است که در داخل و روی بدن انسان زندگی می کنند. این موجودات کوچک به شما در هضم غذا، مبارزه با عفونت ها و حفظ سلامت تولید مثل کمک می کنند.
بعضی وقت ها باکتری های معمولی بی ضرر بیش از حد رشد می کنند و بافت های سالم را ملتهب می کنند. این یک کلونی از باکتری ایجاد می نماید که قادر هست منجر به عفونت شود.
گونههای اورهآپلاسما با انواع مشکلات پزشکی از جمله واژینوز باکتریایی و عوارض بارداری مرتبط هستند. به نظر می رسد عفونت اوره پلاسما با افزایش خطر بعضی مشکلات مرتبط است، اما نه دلیل مستقیم آنها. با این حال، تحقیقات بی نتیجه است.
علل ابتلا به اوره پلاسما
علل ابتلا به عفونت اوره پلاسما
عفونت اوره پلاسما معمولاً از راه تماس جنسی منتقل می گردد. در میان بزرگسالان فعال جنسی خیلی رایج است. قادر هست از راه واژن یا مجرای ادرار وارد بدن شود.
اوره پلاسما همچنین قادر هست از مادر به کودک منتقل شود. عفونت معمولا در عرض چند ماه از بین می رود. در میان کودکان و بزرگسالان غیرفعال جنسی نادر است.
افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشترین خطر ابتلا به عفونت اوره پلاسما را دارند. این شامل افرادی است که HIV مثبت هستند و افرادی که پیوند عضو داشته اند.
علائم عفونت اوره پلاسما چیست؟
اکثر اشخاص مبتلا به عفونت اوره پلاسما هیچ علامتی را تجربه نمی کنند. بر این اساس، در صورت نبود علائم و نشانهها، عفونت تنها میتواند به طور تصادفی و/یا طی یک معاینه معمول کشف شود. عفونت اوره پلاسما یکی از دلایل احتمالی التهاب در مجرای ادرار است. به این اورتریت می گویند. هنگامی که تظاهرات بالینی وجود دارد، هم مردان و هم زنان را تحت تأثیر قرار می دهند.
اوره پلاسما در مردان
عکس بالینی عفونت اورهاپلاسما در مردان شامل نشانه های زیر است:
– اورتریت، التهاب مجرای ادرار، مجرای خارج کردن ادرار از مثانه.
– درد و احساس سوزش موقع ادرار کردن
– تغییر ترشحات مجرای ادرار
اوره پلاسما در زنان
عکس بالینی عفونت اوره پلاسما در زنان شامل موارد زیر است:
– اورتریت؛
– تغییرات در ترشحات واژن
– خارش، درد و/یا سوزش در ناحیه واژن
اوره پلاسما در نوزادان
بعد از ابتلا به عفونت اوره پلاسما از مادر (اوره پلاسما در بارداری)، در موقع تولد، نوزاد شاید علایم بالینی داشته باشد:
– علائم و نشانه های مرتبط با ذات الریه ؛
– مشکلات تنفسی، در صورت عدم وجود ذات الریه؛
– علائم و نشانه های مرتبط با مننژیت
– اگر عفونت در دوره داخل رحمی رخ داده باشد، احتمال پارگی زودرس پرده ها، زایمان زودرس و همچنین بروز سندرم دیسترس تنفسی حاد وجود دارد.
اثر اوره پلاسما بر باروری
آیا وجود باکتری اوره پلاسما بر باروری اثر می گذارد؟
پزشکان وجود اوره پلاسما را در زوج های نابارور در طول دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ مطالعه نمودند، اما نتایج عمدتاً قطعی نبود. از آن زمان تاحالا تحقیقات کمی انجام شده است.
به نظر می رسد اوره پلاسما در خطر زایمان زودرس نقش دارد. درک این نکته اساسی است که اوره پلاسما سبب زایمان زودرس نمی شود. این تنها بخشی از یک سری رویدادهای پیچیده است.
التهاب در بافت های تولید مثلی یکی از علل شایع زایمان زودرس است. بسیاری از چیزها قادر هستند منجر به التهاب شوند، از جمله عفونت های باکتریایی در کیسه آمنیوتیک، دهانه رحم و واژن. پزشکان در حال بررسی اوره پلاسما به عنوان یک عامل احتمالی در ایجاد التهاب هستند.
گونه های اوره آپلاسما شاید در عوارض بارداری زیر نقش داشته باشند:
– پارگی زودرس غشای جنین
– زایمان زودرس
– عفونت داخل آمنیوتیک
– کوریوآمنیونیت
– عفونت قارچی
– تهاجم جفت
– وزن کم موقع تولد
وجود اوره پلاسما همچنین با افزایش خطر آندومتریت بعد از زایمان ، که التهاب رحم است، مرتبط است.
عفونت اوره پلاسما چطور تشخیص داده می گردد؟
اکثر پزشکان به طور معمول اوره پلاسما را آزمایش نمی کنند. اگر علائمی را تجربه می نمایید و همه مشکلات دیگر رد شده اند، پزشکان قادر هستند نمونه ای را برای ارسال به آزمایشگاه بگیرند. آنها شاید از هر یک از آزمایش های زیر برای کمک به تشخیص اوره پلاسما استفاده کنند :
– سواب دهانه رحم
– نمونه ی ادرار
– سواب آندومتر
– بیوپسی آندومتر
درمان عفونت اوره پلاسما
راههای درمان اوره پلاسما
درمان معمولاً شامل یک دوره آنتی بیوتیک است. آنتی بیوتیک های ارجح برای عفونت اوره پلاسما آزیترومایسین (زیتروماکس) یا داکسی سایکلین (Acticlate، Doryx، Vibra-Tabs) هستند. اگر به درمان جواب ندهید، پزشک شاید نوع دیگری از آنتی بیوتیک به نام فلوروکینولون ها را تجویز نماید.
پیشگیری از عفونت اوره پلاسما
تنها راه پیشگیری از عفونت اوره پلاسما پرهیز است. انجام رابطه جنسی ایمن به طور قابل توجهی خطر ابتلا به این بیماری و سایر بیماری های مقاربتی (STD) را کم شدن می دهد.
کنترل بارداری از بیماری های مقاربتی پیشگیری نمی نماید. برای کمک به پیشگیری از عفونت، می بایست از روشهای بازدارنده مثل کاندوم و … استفاده نمایید.
چشم انداز
بسیاری از اشخاص اوره پلاسما را به عنوان بخشی از میکروبیوم خود دارند. وجود اوره پلاسما نباید خیلی مشکل ساز باشد مگر اینکه باردار باشید.
پزشکان هنوز به توافق نرسیده اند که آیا کسانی که باردار هستند می بایست برای این نوع عفونت آزمایش و درمان شوند. اگر در مورد هر گونه عارضه بارداری دلواپس هستید، در مورد گزینه های خود با پزشک خود صحبت نمایید.
"@context": "https://schema.org", "@type": "Article", "mainEntityOfPage": "@type": "WebPage", "@id": "https://www.beytoote.com/health/hygiene-lady/ureaplasma02-urealyticum.html" , "headline": "عفونت اوره پلاسما: علل، علائم و راههای درمان", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/ureaplasma-urealyticum-02-2.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/ureaplasma-urealyticum-02-1.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/ureaplasma-urealyticum-02-3.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/ureaplasma-urealyticum-02-4.jpg" ], "author": "@type": "Person", "name": "etgm111", "url": "https://www.facebook.com/etgm111" , "publisher": "@type": "Organization", "name": "بیتوته", "logo": "@type": "ImageObject", "url": "https://www.beytoote.com/images/events/default/home.png"
, "datePublished": "2022-09-04", "dateModified": "2022-09-04"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها