[ad_1]

بیماری ام اس,چه كسانی دچار بیماری ام اس می‌شوند؟,پیشگیری از بیماری ام اس

چه كسانی دچار بیماری ام.اس می‌شوند؟
عموماً دو گروه از افراد دچار بیماری ام.اس می‌شوند: اما چه کسانی ؟
الف -گروه نخست افرادی هستند فوق‌العاده حساس، زودرنج و عصبی و با كمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می‌دهند.
یكی از عمده‌ترین دلیل‌های این بیماری، عصبی شدن اشخاص است كه مهم‌ترین علت آن در واقع كمبود مواد غذایی یا مواد معدنی و ویتامین‌ها در بدن و همچنین مواد زائد در سلول‌ها و بافت‌ها است. هرگاه شخص از دید فیزیولوژی دچال اختلال شود، از دید سیستم عصبی نیز دچار ناراحتی روحی و روانی خواهد شد و با كمترین برخوردی، عكس‌العمل نشان خواهد داد.‌

هنگامی كه تعادل املاح معدنی در بدن به هم می‌خورد، انسان با كمترین برخوردی عصبی می‌شود و همچنین كار غدد درون‌ریز در بدن مختل می‌شود. همین امر باعث می‌شود كه ترشحات طبیعی معده مختل و اسید معده به اندازه دوبرابر حد طبیعی شود
.روزانه معده یك انسان بالغ حدود دو لیتر اسید كلریدریك ترشح می‌كند كه در هضم غذا نقش اصلی را ایفا می‌كند. هنگامی فردی عصبی می‌شود، این مقدار اسید به دو برابر حجم واقعی و طبیعی خود می‌رسد كه در واقع روزانه چهار لیتر اسید معده كه فوق‌العاده قوی است، ترشح می‌شود.
اختلال در غدد درون‌ریز باعث می‌شود كه سیستم داخلی بدن به هم ریزد و انسان از حالت تعادلی روحی و روانی خارج شود. پس می‌توان نتیجه گرفت خوبترین راهكار درمانی كه در زمینه پیشگیری از بیماری ام.اس نیز برای این گروه مؤثر خواهد بود، پرهیز از بروز تنش در مناسبات بین‌فردی و سعی در كنترل احساسات و عواطف شخصی است اشخاص زودرنج و حساس می بایست تلاش كنند تا تفسیر خود را از جایگاه‌های اجتماعی به‌گونه‌ای تغییر دهند تا كمترین فشار روانی بر آنان وارد شود.
‌ب -گروه دوم شامل افرادی است كه از دید ژنتیكی دارای طبع سردی هستند و مدام از غذاهای سرد (غذاهایی با ‌‌PH اسیدی) به حد وفور استفاده می‌كنند و علاقه بسیاری به خوردن ترشی، سركه، تمر هندی، ماست، قره‌قروت و امثال آن دارند.

افرادی كه دارای چنین طبعی هستند، اگر در مورد غذای مصرفی روزانه خود دقیق نباشند، زیادتر در معرض بیماری ام.اس قرار می‌گیرند.‌
عموماً در بیماران مبتلا به ام.اس، ‌‌PH خون گرایش به حالت اسیدی دارد و اگر این حالت بر اثر نوع تغذیه تكرار شود، بیمار در معرض حملات پیوسته قرار خواهد گرفت و حال بیمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت. جالب توجه اینكه این نوع بیماران علاقه وافری به استفاده غذاهای دارای حالت اسیدوز نشان می‌دهند، مثل: ماست، بستنی، ترشی، تمر هندی، ماهی و امثال آن.
این‌گونه بیماران می بایست از استفاده غذاهای اسیدی دوری جویند تا بدین وسیله از پیشرفت بیماری پیشگیری به عمل آورند. برای پیشگیری از این بیماری در سایر اشخاص نیز می‌توان استفاده متعادل مواد غذایی به‌ویژه اجتناب از مواد غذایی اسیدی را توصیه كرد.
منبع : salamatnews.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *