[ad_1]
روزانه به چند ساعت خواب نیاز داریم ؟
زیادتر مردم هنگامی کم خوابیده باشند میفهمند. اما کم یعنی چقدر؟ یا جور دیگر بپرسیم: چقدر خواب کافی است؟ نتیجه تحقیقات بنیاد ملی خواب ایالات متحده نشان میدهد نیاز گروههای مختلف سنی به خواب با هم فرق مینماید.
عواملی مثل بیبرنامگی، استفاده الکل و محرکهای دیگر مثل قهوه و نوشیدنیهای انرژیزا، و صد البته زنگ ساعت و نور خورشید، میتوانند ساعت زیستی (یا همان سایت بیولوژیک) انسان را بههم بریزند.
بنیاد ملی خواب آمریکا که یک مؤسسه خیریه در ایالت ویرجینای آمریکاست، میگوید برای فهمیدن اینکه یک نفر چقدر می بایست بخوابد می بایست به سبک زندگی او نگاه نمود. اما بهطور کلی میتوان اعداد زیر را پیشنهاد نمود:
نوزاد (تا ۳ ماه): در حالت ایدهآل می بایست بین ۱۴ تا ۱۷ ساعت از هر شبانهروز را بخوابد، هرچند شاید ۱۱ تا ۱۳ ساعت هم کافی باشد. خوبتر است خواب نوزاد بیش از ۱۹ ساعت نشود.
قنداقی (۴ تا ۱۱ ماه): میزان توصیه شده بین ۱۲ تا ۱۵ ساعت است. در کمترین حالت ۱۰ ساعت. پس از سه ماهگی، خواب بههیچوجه نباید از ۱۸ ساعت زیادتر شود.
نوپا (تا ۲ ساله): عدد پیشنهادی بین ۱۱ تا ۱۴ ساعت است، اما هر رقمی از ۹ تا ۱۶ ساعت قابل قبول است.
پیشدبستانی (۳ تا ۵ سال): متخصصان معتقدند ۱۰ تا ۱۳ ساعت خواب برای این گروه سنی عالی است. کمتر از ۸ یا زیادتر از ۱۴ ساعت مناسب نیست.
نوزادها بیش از همه به خواب نیاز دارند – حتی تا ۱۹ ساعت در شبانهروز هم عادی است
مدرسهرو (۶ تا ۱۳ سال): توصیه بنیاد خواب ملی آمریکا ۹ تا ۱۱ ساعت خواب در شبانهروز است. کمتر از ۷ یا زیادتر از ۱۲ ساعت خوب نیست.
نوجوان (۱۴ تا ۱۷ سال): خواب مناسب برای این گروه ۸ تا ۱۰ ساعت است. کمتر از ۷ و زیادتر از ۱۱ ساعت توصیه نمیشود.
جوان (۱۸ تا ۲۵ سال): برای این گروه ۷ تا ۹ ساعت خواب مناسب است. حد پایینی ۶ و حد بالایی ۱۱ ساعت پیشنهاد شده.
بزرگسال (۲۶ تا ۶۴ سال): مثل گروه قبلی.
بازنشسته (۶۵ سال به بالا): در این سن ۷ یا ۸ ساعت خواب در شبانهروز مناسب است. خواب نباید از ۵ ساعت کمتر یا از ۹ ساعت زیادتر شود.
چطور خوبتر بخوابیم ؟
متخصصان بنیاد ملی خواب آمریکا برای بهبود کیفیت خواب هم توصیههایی دارند. مهمترین این توصیهها این است که خواب “در اولویت باشد”.
نکته های دیگر اینهاست:
– برنامه خواب ثابت داشته باشید، حتی آخر هفتهها
– قبل از خواب به کاری مشغول شوید که برایتان آرامشبخش باشد.
– هر روز ورزش/نرمش نمایید.
– دما، صدا، و نور اتاقخواب را به اندازه مطلوبتان نگه دارید.
– تشک و بالش راحت انتخاب نمایید.
– از “خوابدزدها”، مثل الکل و کافئین، بپرهیزید.
– پیش از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش نمایید.
منبع : gadgetnews.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها