[ad_1]
آووکادو یک انتخاب غذایی فوق العاده برای بهبود نفخ محسوب می گردد
همه ما هر از گاهی به واسطه عوامل مختلف مثل خوردن بیش از اندازه لوبیا، نوشیدن کم آب، و استفاده بیش از اندازه لبنیات نفخ را تجربه می نماییم و هیچ فردی از این تجربه به واقع خوشحال نمی شود.
با این مواد غذایی به جنگ نفخ بروید!
خوشبختانه مواد غذایی و چای های مختلفی در دسترس هستند که قادر هستند به بهبود نفخ کمک کنند. در ادامه با چند نمونه از خوبترین ها در این زمینه زیادتر آشنا می شویم.
لیمو:
چکاندن آب یک لیموی کوچک در یک لیوان آب و نوشیدن آن موقع صبح شاید اقدام نیرومند و موثری به نظر نرسد، اما بدن شما دوستدار آن خواهد بود. نه تنها با این کار آبرسانی به بدن را انجام می دهید که به شدت به آن نیاز دارد (حفظ آب یکی از چیزهایی است که بدن در عکس العمل به روند آبزدایی نشان می دهد)، بلکه لیمو به بهبود و سم زدایی طبیعی بدن کمک می نماید.
لیمو همانند یک ملین و ادرارآور خفیف عمل می نماید، ویتامین C انرژی بخش را فراهم می نماید، و بدن را برای گوارش خوبتر غذا آماده می نماید. نوشیدن یک لیوان آب با دمای اتاق شامل آب لیموی تازه بعد از بیدار شدن یا 30 دقیقه بعد از یک وعده غذایی قادر هست گوارش را بهبود بخشیده، حس سیری را تقویت نماید و نفخ را کم شدن دهد.
روغن نعناع
نعناع به آرامش و شل شدن عضلات دستگاه گوارش و به طور بالقوه تسکین نشانه های گوارشی غمگین کننده که با سندرم روده تحریک پذیر سرو کار دارند، از جمله نفخ، کمک می نماید. بعد از صرف شام قادر هستید نوشیدن چای نعناع را آزمون نمایید تا از فواید گوارش کامل بهرهمند شوید.
خیار
آیا می دانید دو برش خیار قادر هست اثری شگفت انگیز روی پف اطراف چشم های شما داشته باشد؟ حالا تصور نمایید خیار چه تاثیری قادر هست داخل بدن شما داشته باشد! خیار شامل سیلیکا، ویتامین C، و اسید کافئیک است که در کنار یکدیگر به خروج نفخ از بدن شما کمک می کنند. خیار محتوای آب خوبی نیز دارد که برای پیشگیری از احتباس آب فوق العاده است.
قاصدک
گیاه قاصدک که شاید در پارک ها یا باغچه خانه خود با آن مواجه شوید در واقع یک پروبیوتیک محسوب می گردد و به معنای آن است که رشد باکتری های خوب در دستگاه گوارش را تشویق می نماید. برگ های گیاه قاصدک به عنوان یک ادرارآور سم زدا و نیرومند عمل می کنند، در شرایطی که ریشه آن به طور سنتی به عنوان ماده ای برای کمک به گوارش مورد استفاده قرار می گیرد. (اگر دسترسی به برگ های قاصدک ندارید، مارچوبه نیز یک پروبیوتیک و ادرارآور فوق العاده محسوب می گردد.) اگر احساس نفخ می نمایید یا برای چند روز رژیم غذایی نه چندان مناسبی را دنبال نموده اید، استفاده برگ های سرخ شده یا نوشیدن چای قاصدک قادر هست به بهبود شرایط کمک نماید.
زنجبیل
تقریبا همه از این مساله آگاه هستند که زنجبیل ماده ای فوق العاده برای گوارش است. زنجبیل به واسطه ترکیبات فنلی سودمند به تحریک و بهبود گوارش کمک می نماید. گوارش بهبود یافته به معنای شانس کمتر برای شکل گیری گاز بیش از اندازه در دستگاه گوارش است. زنجبیل به آرامش عضلات گوارشی نیز کمک می نماید و در حفظ روند آهسته و بدون مانع گوارش نقش دارد. افزون بر این، زنجبیل ویژگی ضد التهابی دارد و بر همین پایه ماده ای فوق العاده برای استفاده در رژیم غذایی روزانه بدون در نظر گرفتن این که نفاخ یا غیر نفاخ است، محسوب می گردد.
سرکه سیب
سرکه سیب به تجزیه مواد غذایی در دستگاه گوارش، متعادل کردن سطوح pH و کنترل سطوح قند خون کمک می نماید. از دید مقابله با نفخ، سرکه سیب به تنظیم فرآیند گوارش در بدن شما کمک می نماید و در نتیجه از ایجاد گاز بیش از اندازه و نفخ به واسطه گوارش ضعیف پیشگیری می نماید. هر روز صبح قادر هستید یک قاشق چایخوری سرکه سیب را در آب گرم ریخته و میل نمایید تا روزی خوب و بدون نفخ را تجربه نمایید.
رازیانه
به عنوان یک چای، رازیانه قادر هست در آرامش بخشیدن به اسپاسم های دستگاه گوارش کمک نماید. این قادر هست از ایجاد نفخ پیشگیری نماید و شاید مهمتر از آن، از باد شکم پیشگیری نماید. ترکیبی از رازیانه، هل، و کاسنی را قادر هستید به شکل چای میل نمایید تا روند گوارش بعد از یک وعده غذایی را بهبود ببخشد.
چای سبز
نه تنها چای سبز شامل آب زیاد و آنتی اکسیدان ها است، بلکه به عنوان یک ادرارآور نیز عمل می نماید. چای سبز به دلایل بسیاری سودمند است که یکی از آنها مقابله با نفخ است.
اگر به نوشیدن چای علاقه دارید، چای Pu-erh، یک نوع چای سیاه سنتی، شامل آنزیم هایی است که قادر هست به تجزیه مواد غذایی گوارش نشده کمک نماید. اگر به چای علاقه ندارید نیز قهوه تلخ و سیاه قادر هست نفخ را کم شدن دهد اما در نوشیدن آن نباید زیاده روی نمایید. اگر بعد از نوشیدن قهوه احساس نفخ کردید، این قادر هست نشانه ای از حساسیت به کافئین باشد، پس محتاط باشید.
آووکادو
آووکادو مملو از چربی های سودمند است و بدون این که پرخوری نمایید قادر هست احساس سیری را در انسان ایجاد نماید. از آن جایی که پرخوری از عوامل ایجاد نفخ محسوب می گردد، آووکادو یک انتخاب غذایی فوق العاده محسوب می گردد. مغزهایی مثل بادام، گردو و پسته نیز قادر هستند نتایجی مشابه را به همراه داشته باشند و خوردن مقدار اندکی از آنها در انسان احساس سیری ایجاد می نماید. البته نباید در خوردن مغزهای نمکی زیاده روی نمایید زیرا نمک بیش از اندازه مضر است. اگر غذاهایی بیش از اندازه شور استفاده نموده و احساس نفخ می نمایید، یک آووکادو قادر هست همه چیز را تحت کنترل درآورد. پتاسیم موجود در آووکادو قادر هست به مقابله با اثرهای سدیم بیش از اندازه کمک نماید.
استفاده مواد غذایی مقوی که به ایجاد احساسی خوب کمک می کنند، رفتار دوستانه و محترمانه با بدن خود، و تفکر مثبت را همواره مد نظر داشته باشید. از فعالیت های بدنی آهسته مثل یوگا که به بهبود شرایط کمک می کنند نیز غافل نشوید.
منبع:asriran.com
[ad_2]
منبع : بیتوته