ماده غذایی که مرگ ناگهانی و آلزایمر را از شما دور می‌نماید


غذاهای دریایی, سلامتی با غذاهای دریایی

فلوئور موجود در ماهی به مستحکم شدن دندان‌ها کمک می نماید

 

حتما شما هم تاحالا از فواید انواع غذاهای دریایی به خصوص ماهی برای سلامت بدن شنیده اید، این غذای دریایی به علت بعضی مواد سودمند می بایست حداقل هفته ای یک بار در برنامه غذایی روزانه باشد، ماهی را قادر هستید کبابی، سرخ شده یا در فر پخت شده میل نمایید.

 

استفاده ماهی یک بار در هفته خطر مرگ ناگهانی به  دلیل بیماری قلبی را تا 50 درصد کم شدن می دهد، این در حالی است که بیماری قلبی نخستین عامل مرگ و میر جهان بوده و ناشی از سبک زندگی نوین و غلط اشخاص است.

 

با استفاده ماهی مرگ ناگهانی سراغتان نمی آید

براساس یافته محققان خوبترین راه برای کم شدن خطر مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی استفاده ماهی است و این گفته ها نتیجه انجام تحقیقی روی گروهی از پزشکان آمریکایی است.

 

در این تحقیق انجام شده ۲۰ هزار و ۵۵۱ نفر از دید رژیم غذایی مورد بررسی قرار گرفتند و بعد از پایان تحقیق ۱۳۳ مورد فوت از این گروه ثبت شد وبا بررسی عوامل مختلف دانشمندان پی بردند افرادی که حداقل یک بار در هفته ماهی استفاده می نمودند خطر مرگ ناگهانی در آنها کمتر از کسانی بود که در طول یک ماه ماهی استفاده نکرده بودند.

 

دانشمندان همچنین فایده ویژه ای از استفاده نوع خاصی از ماهی یا استفاده بیش از یک بار در هفته این غذایی دریای پیدا نکردند و تنها بر این اذعان داشتند که  احتمال مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی با استفاده ماهی کم شدن پیدا می نماید.

 

غذاهای دریایی, سلامتی با غذاهای دریایی

استفاده ماهی یک بار در هفته خطر مرگ ناگهانی را کم شدن می دهد

 

اثر فوق العاده ماهی در پیشگیری از پوسیدگی دندانی

ماهی فوایدی بسیاری برای سلامت بدن دارد و زیادتر مواد مقوی را که برای بدن موردنیاز بوده در خود دارد، اما ویژگی که این غذای دریایی را منحصربه فرد نموده چربی ویژه موجود در آن است، این غذای دریایی منبعی غنی از آهن، روی و فلوئور نیز محسوب می گردد که در نتیجه فلوئور موجود در این غذای دریایی به مستحکم شدن دندان‌ها کمک می نماید و مانع از  پوسیدگی آن می گردد.

 

ماهی ریتم قلبتان را مثل ساعت تنظیم می‌نماید

فسفر و  کلسیم در استحکام و سلامت استخوان های بدن نقش به سزایی دارند، بر پایه مطالعه بر روی بیش از 20 هزار پزشک محققان دریافتند که ماهی‌های چرب مثل ماهی تن و آزاد مملو از اسیدهای چرب امگا 3 هستند و باعث تنظیم عملکرد قلب‌وعروق می شوند و از بروز ریتم‌های خطرناک قلب پیشگیری می کنند، همچنین اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی به آهسته شدن ماهیچه‌های قلب کمک می کنند و  خطر بروز سکته قلبی را کم شدن می‌دهند.

 

غذاهای دریایی, سلامتی با غذاهای دریایی

 اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی به آهسته شدن ماهیچه‌های قلب کمک می کنند

 

ماهی بخورید آب مروارید نگیرید

رژیم غذایی که مملو از امگا 3 باشد به سلامت چشم کمک بسیاری می نماید، امگا 3 موجود در ماهی از بروز  آب مروارید پیشگیری می‌نماید، همچنین مانع بروز التهاب بیش از حد می گردد که عامل سرطان و بیماری قلبی است، افزون بر این باعث رشد عملکرد مغز می گردد  و  می‌تواند در روند درمان  اسکیزوفرنی، افسردگی و اختلال دوقطبی تاثیرگذار باشد.

 

آلزایمر و سرطان را با استفاده ماهی از خود دور نمایید

استفاده ماهی احتمال بروز سرطان را کم شدن می دهد و خطر ابتلا به آلزایمر را کم می نماید، همچنین باعث کم شدن دردهای مفصلی در مبتلایان به آرتریت می گردد، افزون بر این امگا 3 جذب کلسیم را افزایش می دهد و از بروز پوکی استخوان پیشگیری می نماید.

 

منبع: yjc.ir



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها