[ad_1]

رژیم درمانی , غذاهای مفید برای بیماران کلیوی

خوراکی‌های شامل آنتی‌اکسیدان می‌توانند به محافظت از بدن کمک کنند

 

پژوهشگران، روز به روز ارتباط زیادتری را میان بیماری‌های مزمن، التهابات و سوپر فود هایی کشف می‌کنند که می‌توانند به پیشگیری یا محافظت در برابر اکسیداسیون نامطلوب اسیدهای چرب کمک کنند.

اکسیداسیون نامطلوب اسیدهای چرب، هنگامی رخ می‌دهد که اکسیژن موجود در بدن شما با چربی‌های موجود در خون و سلول‌های شما وارد عکس العمل می‌شود.

 

اگرچه اکسیداسیون، یک فرآیند طبیعی برای تولید انرژی و بسیاری از عکس العمل‌های شیمیایی در بدن به شمار می رود ، اما اکسیداسیون بیش ‌از حد چربی و کلسترول، سبب ایجاد شدن مولکول‌هایی در بدن می‌شود که به‌عنوان رادیکال‌های آزاد شناخته می‌شوند. این رادیکال‌های آزاد می‌توانند به پروتئین‌ها، غشاهای سلولی و ژن‌های موجود در بدن شما صدمه بزنند.

 

با این‌ حال خوراکی‌هایی که شامل آنتی‌اکسیدان هستند می‌توانند به خنثی کردن اثر این رادیکال‌های آزاد و محافظت از بدن کمک کنند.
اکثر خوراکی‌هایی که بدن را در برابر اکسیداسیون محافظت می‌کنند در رژیم‌های غذایی دوستدار کلیه گنجانیده شده‌اند و انتخاب‌هایی خیلی عالی برای بیماران دیالیزی و اشخاص مبتلا به نارسایی مزمن کلیه به شمار می‌روند.

 

در ادامه به شماری از این خوراکی‌ها که تحت عنوان سوپر فود نیز شناخته می‌شوند، اشاره‌ شده است:
فلفل دلمه‌ای قرمز
کلم بروکلی
سیر
پیاز
گل‌کلم
سیب
تمشک
بلو بری
انواع توت‌ها
آلبالو
توت‌فرنگی
انگور قرمز
سفیده تخم‌مرغ
ماهی
روغن‌زیتون

 

با متخصص تغذیه خود مشورت نمایید تا رژیم‌های غذایی دوستدار کلیه که این ۱۵ خوراکی در آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته شده باشد را به شما پیشنهاد دهد.
البته همواره به یاد داشته باشید خوراکی‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد برای همه اشخاص ازجمله سایر اعضای خانواده و دوستان شما که دچار بیماری کلیوی نیستند و دیالیز نمی‌شوند نیز مناسب است.
منبع:salamatnew

[ad_2]

منبع : بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *